Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămăna 19 - 25 august 2019, cu Minerva. Gemenii descoperă că iubirea nu e ușoară, apar noi ocazii să câștigați bani

HOROSCOP pentru săptămăna 19 - 25 august 2019, cu Minerva. Gemenii descoperă că iubirea nu e ușoară, apar noi ocazii să câștigați bani

HOROSCOP pentru săptămăna 19 - 25 august 2019, cu Minerva. Gemenii descoperă că iubirea nu e ușoară, apar noi ocazii să câștigați bani
17 Aug 2019   •   10:51

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 19 - 25 august 2019. 

HOROSCOP GEMENI Ușurința cu care manipulezi cuvintele este admirată de cei din jur. Puteți face multitasking cu succes. Comunicarea în cuvinte, la telefon, prin SMS sau în persoană este ceva facil pentru tine. Faci conexiuni cu repeziciune, de la colegi, cunoștințe și vecini, la frați și alte rude. Nu te supără problemele nesemnificative și eviți suprasolicitarea prin cumul de informații. Problemele comunității, mai ales cele administrative, te pot angaja cu succes. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Relația cu oamenii devine mai ușoară acum. 

Cu o concentrare puternică pe sectorul comunicării, conversația și dorința ta de a interacționa ar putea susține mai multe solouri. Dacă lucrezi în vânzări, media sau în producția de high tech, ai putea avea o săptămână foarte plină. Și odată cu conjuncția Soarelui cu Venus, s-ar putea să semnezi un contract superbun sau să iei legătura cu cineva care îți poate fi de mare folos în viitor.

HOROSCOP Trigonul dintre Mercur și Uranus de vineri, ar putea îngreuna comunicarea. Poți vorbi cu tâlc și de aici neînțelegerile de moment sau dimpotrivă puteți ajunge să vă înțelegeți reciproc foartebine. Nu este cel indicat să faci asta de la prima întâlnire.

În timp ce Marte este în Fecioară și în Casa familiei, iar această influență te-ar putea provoca să execuți o perioadă scurtă de sarcini care sunt pe lista ta de activități casnice de mult timp.

HOROSCOP relațional

HOROSCOP Există o lună stimulativă în Pești la începutul săptămânii care îți va aminti că iubirea nu este întotdeauna ușoară. Dacă dorești ceva și obții greu, vei depune efortul să îl obți.

Sfârșitul săptămânii aduce un trigon Mercur-Uranus care sporește imprevizibilitatea și entuziasmul rutinei în ce privește întâlnirile. Dacă a trecut ceva timp de când cineva te-a surprins, aceasta va fi o experiență binevenită.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Îi vei impresiona pe ceilalți cu cât de practice sunt ideilor tale. Alții sunt obișnuiți cu abordarea ta fantezistă. Surprinde-i prin a demonstra o parte din tine pe care o exprimi destul de rar, latura ta umanistă și sensibilă. Acest lucru îți va aduce puncte mari la locul de muncă.

S-ar putea să fii frustrat dacă insiști să respecți rutina de familie. Energia este debordantă și expansivă și sprijină atât călătoriile, cât și oportunitățile de cercetare pentru educație sau instruire suplimentară. Ai răbdare cu eventualele întârzieri. S-ar putea să descoperi că îți lipsesc unele resurse necesare. Aptitudinile tale de manager sunt puternice. Timpul în plus petrecut la muncă, va fi apreciat.

HOROSCOP financiar

HOROSCOP Săptămâna aceasta este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau tripla activitatea la locul de muncă. Curiozitatea și talentul tău natural în a folosi cuvintele îți servesc bine. Evitați supraîncărcarea cu informații sau să te vei epuiza prea rapid. Abordează problemele reale, nu cele pe care le creezi. Faptul că ai o minte practică îți permite să reușești în plan financiar. 

Energia astrală face ca situația ta bănească să pară la îndemână sau problemele bănești asupra cărora nu ai controlul, au o influență mai mare decât pare. Este posibil să încerci să vii cu idei noi sau chiar să îți asumi lucrări noi. Dar pentru următoarele săptămâni s-ar putea să îți fie mai greu să mergi mai departe. Este posibil să te gândești chiar să îți schimbi cariera sau să mergi pe o nouă poziție.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close