Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 august 2919, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele primesc cadouri, Peștii luptă pentru bani

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 august 2919, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele primesc cadouri, Peștii luptă pentru bani

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 august 2919, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele primesc cadouri, Peștii luptă pentru bani
18 Aug 2019   •   10:09

HOROSCOP.  Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 19-25 august. Începe sezonul hărniciei. Această săptămână e una extrem de bună pentru a rezolva diverse probleme profesionale.

HOROSCOP BERBEC - început de săptămână foarte bun. Sunt ispirați harnici și foarte voluntari. Luni și marți cooperează. Foarte bune zile pentru bani, miercuri și joi, sunt inspirați știu de unde să îi obțină. În weekend sunt în familie.

HOROSCOP TAUR - încep săptămâna cu un tonus bun. Stau și analizează lucruruile, acționează abia de marți seară. Miercuri și joi, zile bune pentru a surprinde pe ce din jur. Se gândesc la bani, joi și vineri. În weekend se plimbă.

HOROSCOP GEMENI- se bazează pe prieteni. Luni și marți pot avea discuții fabuloase. Poate veni o sugestie, un sfat. Atenție la sănătate miercuri și joi, iar în restul zilelor au un tonus foarte bun.

HOROSCOP RAC - luni și marți pot lua decizii foarte bune, se luptă pentru bani. Prietenii pot avea un cuvânt bun de spus. Miercuri și joi au parte de oportunități, atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP LEU - o săptămână bună. Luni și marți fac planuri de viitor, se cred grozavi. Trebuie să își potențeze autuurile. Miercuri și joi iau decizii capitale. În weekened sunt cu prietenii și cu propria lor persoană.

HOROSCOP FECIOARĂ - luni și marți au grijă să nu piardă bani. Sunt atenți la ce face ceilalți. Miercuri și joi sunt zile foarte bune pentru discuții în taină. În weekend e bine să nu se decupleze de la problemele profesionale.

HOROSCOP BALANȚĂ - orientate către partener. Luni și marți, zi pentru parteneriat, lucrurile se rezolvă. Cer multe lururi. Miercuri și joi se pun lucrurile pe masă, pot primi un cadou. În weekend se plimbă.

HOROSCOP SCORPION - harnici luni și marți. Colaborează bine. O surpriză din partea colaboratorului miercuri și joi. Toată săptămâna se mișcă în mare viteză. În weekend relaxare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - o săptămână care începe cu un tonus bun, sunt foarte relaxați. Sunt joviali. Miercuri și joi, zile bune pentru muncă. Vin și cu inovații. În weekend distracție și flirt.

HOROSCOP CAPRICORN - sunt foarte centrați pe siguranța și valorile lor. Nu vor să se complice. Dau din aripi miercuri și joi pentru că identifică o sursă de bani. Sunt foarte imaginativi. Atenție la partener în weekend.

HOROSCOP VĂRSĂTOR luni și marți au întâlniri și discuții. Trebuie să își fundamenteze poziția. Pot fi mulțumiți de deciziile lor. În weekend creativitate, hărnăcie, le vin niște idei foarte bune.

HOROSCOP PEȘTI - săptămâna începe sub semnul banilor daca știu cum să acționeze. Trebuie să fie activi în zona contactelor. Mijlocul săptămânii e favorabil pentru a convinge pe cineva. În weekend se relaxează.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close