Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 24 - 29 septembrie 2019, cu Minerva. Berbecii sunt copleșiți de problemele altora, e bine să lăsați morocăneala acasă

HOROSCOP pentru săptămâna 24 - 29 septembrie 2019, cu Minerva. Berbecii sunt copleșiți de problemele altora, e bine să lăsați morocăneala acasă

HOROSCOP pentru săptămâna 24 - 29 septembrie 2019, cu Minerva. Berbecii sunt copleșiți de problemele altora, e bine să lăsați morocăneala acasă
24 Sep 2019   •   11:57

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC Cântărești pro și contra fiecare problemă, gata să te ocupi și de a ta proprie. Este posibil să fii indecis, pur și simplu pentru că nu îți stă mintea să dai soluții mai ales că problemele cu care te confrunți sunt diametral opuse. Pe de altă parte, ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți acum. Discuțiile face to face, oferă cel mai mult confort în acest moment. Împărtășește-ți gândurile și istoricul problemelor. Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală. Ești chiar mai diplomat decât de obicei. Ai talentul de a obține succesul. În acest moment, ar fi înțelept să punctăm că poți câștiga la jocuri, nu de noroc, obiective de lucru în echipă de informații.

HOROSCOP Dacă ai observat întârzieri în ambițiile și planurile de carieră, poți face acest lucru într-o manieră mai vizibilă. Este posibil să nu se întâmple imediat, dar treptat vei începe să observi schimbări pozitive.

Cu toate acestea, ai putea să te simți destul de sigur cu privire la un obiectiv, mai ales atunci când Marte îi face opoziție lui Neptun. S-ar putea să fii hotărât în ceea ce faci și cum să o faci. Dar asigură-te că dorești măcar o bucățică din premiu pe care îl împarți cu ceilalți.

HOROSCOP Săptămâna poate fi alimentată de influența pătratului dintre Jupiter și Neptun, care îți poate oferi așteptări nerealiste. Nu vei putea rămâne cu picioarele pe pământ

HOROSCOP relații

HOROSCOP Ești minuțios în ceea ce faci. Fie că este vorba despre viața de acasă sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi atent binele și urâtul. Nu lăsați nimic să îți scape, fiind, de asemenea, sigur că ai în vedere modul în care sunt afectatate de alegerile tale. Deschide-te cuiva apropiat, care cunoaște problema.

Conversația te va ajuta să  rămâi pe calea cea bună. Discuția îți va aduce răspunsurile – la locul de muncă, la vreo conferințe sau la cafenele. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții pe măsură ce expui concluziile la care ai ajuns. Acordă-le încredere celorlalți și aceasta va fi reciprocă. Nimic nou nu poate crește decât dacă lași trecutul în urmă. Aceasta include o relație, din prezent sau din trecut.

HOROSCOP Luna este cea care îți oferă încredere și curaj să te apropii de simpatia ta secretă. Sigur, îi poți trimite un SMS, dar este nevoie de mult curaj pentru a-i spune ce dorești față în față.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Nu te va aprecia nimeni dacă ajungi la serviciu cu fața la cearceaf dimineața. Lasă morocăneala acasă. Orice stare de indispoiziție va fi amplificată, așa că e mai bine să fii zâmbitor. Ziua va fi mult mai senină.

Ești ocupat să explorezi noi opțiuni. Universul face din acest lucru un moment minunat pentru a începe pregătirea pentru licență sau pentru obținerea unui certificat. Dacă ești pe cale să pleci într-o delegație, lucrurile ar trebui să iasă bine pentru tine. Universul te încurajează să-ți împărtășești ideile cu oameni cheie. Este un moment bun pentru un nou loc de muncă sau o oportunitate în carieră. Aptitudinile creative sunt solicitate, iar aceasta este o veste bună.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close