Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Minerva. Creșteți profesional, nu e momentul pentru negocieri contractuale însă

HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Minerva. Creșteți profesional, nu e momentul pentru negocieri contractuale însă

HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Minerva. Creșteți profesional, nu e momentul pentru negocieri contractuale însă
25 Iun 2019   •   18:13

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara acestui an.

HOROSCOP RAC Pe măsură ce intră în vară, evoluția pofesională îți va cere să îți lărgești orizonturile. Se deschide câmpul de joc în cercul tău social. Te întâlnești cu prietenii, mai noi și mai vechi și cu persoane care te pot ajuta să materializezi un vis și să deschizi uși noi care ți-au fost închise anterior, mai ales după eclipsa din 16 iulie.

HOROSCOP O chestiune creativă intensifică o legătură romantică acelor Raci care nu sunt căsătoriți, pot să întâlnească pe cineva în vara asta. Racii care sunt căsătoriți pot aștepta să vină barza. Cei de la locul de muncă vor observa atitudinea ta cuprinzătoare în acest timp și te vor ajuta să-ți îmbunătățești poziția. Un parteneriat de proiect sau de afaceri ar putea să apară la începutul lunii august. Nu este un moment bun pentru a negocia un contract pe termen lung. Ai multe de învățat în ceea ce privește sănătatea, atenție la tot ceea ce înseamnă digestia. La femeile tinere pot să apară tulburări hormonale. 

HOROSCOP MINERVA pentru vara lui 2019. Săgetătorii au parte de pasiune, Peștii sunt extraordinar de creativi.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close