Antena 3 CNN Horoscop Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru 2019. Aceste zodii vor plăti pentru toate păcatele lor

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru 2019. Aceste zodii vor plăti pentru toate păcatele lor

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru 2019. Aceste zodii vor plăti pentru toate păcatele lor
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   12:24

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune cum va fi anul 2019 pentru toate zodiile.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019. Berbec - Sunt aspecte foarte importante în perioada următoare. S-a schimbat complet structura pe tabla de şah a destinului. 1. Axa Destinului(soarta) a intrat în Capricorn şi Rac. 2. Veşti proaste am pentru Săgetători: Mercur este retrograd în Zodia Voastră. Pentru Berbeci urmează o perioadă decisivă în carieră sau în viaţa de familie(karma de pe astrograma voastră e importantă). Dispute sentimentale!...

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019.Taur -  Cum Mercur este retrograd în Zodia CenTaurului(Săgetător) să vedeţi ce dispute vor ieşi la locul de muncă. Băgaţi coarnele proverbiale şi nu-i lăsaţi pe cei din jur să vă domine. Atmosfera de la locul de muncă va fi ca lupta de coridă. Prideţi de gât centaurii care nu vă convin şi arătaţi-le cât sunteţi de puternici şi de majestuoşi. Maeştrii de şapte stele, învingători să ieşiţi din această luptă socială.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019. Gemeni - Cum patronul vostru astral este retrograd în zodia opusă(Săgetor) e bine să fiţi atenţi cu cine discutaţi. În zodia opusă  Mercur are efect destul de mic asupra voastră, dar îi vizează foarte tare pe Săgetători şi Scorpioni(bani). Revin probleme din trecut care se vor discutate şi rezolvate. Recuperaţi banii şi bunurile date cu împrumut prin vecini. Vă regăsiţi cu persoane dragi din familie, de care vă era dor.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019. Rac - Venus este în sectorul astral al familiei, iar Axa Karmică a intrat în Rac şi în Capricorn. Nativii celui de-al treilea decan sunt vizaţi în mod special, dar pot fi afectaţi şi alţi nativi ai zodiei(divorţ, separare, plăţi karmice pentru greşeli comise în trecut, ş.a). Norocoşii îşi pot întâlni sortiţii. Atenţie la sănătate, colaborări şi parteneriate. O uşă se închide, o alta se deschide: carieră, relaţie matrimonială, etc.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru 2019. Leu - Aţi scăpat de aspectele karmice, de vreme ce Dharma şi Karma au părăsit zodia voastră şi a Vărsătorului. Cei care şi-au dorit copii i-au obţinut: copii karmici( naştere normală, puiuţi de papagali, porumbei, căţei, pisicuţi, etc), cei care nu şi-au dorit e treaba lor. Aşa îţi croieşti drum de lumină printre stele şi devii nemuritor. Va trebui să fiţi încă atenţi la sănătate şi la raporturile de la  muncă. 

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close