Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Dragoste fierbinte pentru Gemeni, o schimbare majoră pentru Balanţă

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Dragoste fierbinte pentru Gemeni, o schimbare majoră pentru Balanţă

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Dragoste fierbinte pentru Gemeni, o schimbare majoră pentru Balanţă
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   20:27

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul trebuie să aibă forţă, tărie, să depăşească o săptămână mult mai anevoioasă. Astrele te obligă şi te încurajează să fii puternic.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul are o săptămână de dispute, de certuri. Este un fel de uragan, el şi ceilalţi. Sfatul runei este: rămâneţi calmi şi evitaţi disputele. Totul se aranjează.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

O dragoste nouă, curată, fierbinte, pasională.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Răbdare pentru Raci, dacă forţaţi mâna norocului, surprizele plăcutele nu vor mai veni la voi. Aveţi un pic de răbdare şi le veţi rezolva pe toate.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul are o săptămână de mesaje, de comunicare. Vorbă multă şi bani puţini săptămâna viitoare.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Intră în dispute, are mici bătălii cu cei din jur. Sfatul runei: Nu vreţi voi să fiţi mai îngrijoraţi? Lucrurile se rezolvă şi renunţaţi la dispute şi bătălii. Toate problemele se vor rezolva, dar fără ton de ceartă, de scandal.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Au chef de schimbare. Ori schimbarea locului de muncă, ori o casă nouă. Poate i se dă ceva în plus. Şanse să schimbe sunt. Schimbări majore. Iar cele mai norocoase dintre Balanţe le pot prinde pe amândouă: şi locul de muncă şi o casă nouă.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii sunt pregătiţi, săptămâna viitoare, să înceapă o viaţă nouă. Primăvara e cu bani, vin de oriunde. Păi dacă ai bani, cum să nu începi o viaţă nouă? Renaştere pe toate planurile: afectiv, profesional.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorilor, fiţi atenţi cum abordaţi lucrurile. Este posibil să fiţi obosiţi după o săptămâna mai grea. Săptămâna viitoare, când faceţi un pas, gândiţi-vă de două ori. Aveţi grijă şi de relaţie, şi de bani. Pojghiţa de gheaţă se referă la tot.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Mobilizaţi-vă toate forţele să demonstraţi cine sunteţi voi acasă, să vă consolidaţi poziţia în familie, în societate sau la locul de muncă. Nu trebuie să mai trăiască în umbră, în plan secunde. Trebuie să iasă în evidenţă şi să îşi arate toate calităţile. Recunoaştere totală.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Pentru Vărsător există un mesaj dublu: mai relaxaţi-vă un pic şi lăsaţi grijile faţă de o persoană apropiată cum că el e bolnav. Nu are nimic, are o sănătate extraordinară, doar că le e dor de voi.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Când n-are Peştişorul noroc? O certitudine faptul că cineva care se gândeşte la tine, îţi va aduce un cadou nemaipomenit. Cadoul va veni mâine!

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close