Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 13-20 iulie 2020, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt favorizați, Capricornii intră sub protecție divină

Horoscop rune 13-20 iulie 2020, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt favorizați, Capricornii intră sub protecție divină

Urmează o săptămână cu lecţii bune, marcaje bune, cu o singură atenţionare, şi aceea la Leu, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune 13-20 iulie 2020, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt favorizați, Capricornii intră sub protecție divină
Sursa foto: Antena 3
11 Iul 2020   •   20:30

Iată, mai jos, horoscopul pentru săptămâna 13-20 iulie, prezentat de numerologul Mihai Voropchievici. Favorizatul săptămânii este Scorpionul, zodie unde s-a localizat Vunjo.

Berbec - sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă, vor acţiona aşa cum le spune intuiţia. Sunt pe picior de plecare.

Taur - au certitudinea că cineva care se gândeşte la ei intens le va trimite şi un cadou. În această săptămână sunt favorizaţi cu daruri.

Gemeni - sunt sfătuiţi să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase vor veni la ei numai dacă ştiu să aştepte.

Rac - e într-o săptămână cu schimbări foarte importante acasă. Fiţi pregătiţi să le întâmpinaţi!

Leu - trebuie să aibă forţă, putere, tărie în această săptămână, pentru că vin provocări mai puţin benefice şi îi pun la încercare. Deci, luaţi-vă măsuri de precauţie şi atenţie la sănătate!

Fecioară - are o săptămână de mesaje, telefoane, mailuri, scrisori, povestiri.

Balanţă - dă lovitura şi se va produce un salt calitativ în existenţa ei în săptămâna următoare.

Scorpion - e favorizat săptămână viitoare, s-a localizat la el Vunjo, adică câştigă din toate punctele de vedere: şi financiar, şi amoros, şi la muncă.

Săgetător - sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă, primesc un soi de renaştere, revigorare pe mai multe planuri: fizic, psihic, financiar.

Capricorn - au intrat sub protecţia divină a protectorului Superior pentru săptămâna ce urmează.

Vărsător - cadouri şi o sumă de bani importantă vin la ei. Veşti bune, deci, pentru săptămâna viitoare.

Peşti - vor afla un adevăr foarte important care poate fi cu marcaj, le poate marca viaţa pentru săptămâna imediat următoare.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close