x close

HOROSCOP rune 16 noiembrie. Leii muncesc mult, Peștii sunt pe calea cea bună să obțină ce vor

15 Noi 2019   •   19:30
HOROSCOP rune 16 noiembrie. Leii muncesc mult, Peștii sunt pe calea cea bună să obțină ce vor Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 16 noiembrie 2019.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Perth : O situatie prezenta din viata ta include un anumit mister. Persoana la care te gandesti ti se poate revela dar exista ceva la el/ea ce se poate speria. Totodata, personalitatea ta contine un mister si acesta poate fi revelat, punandu-te intr-o lumina noua incredibila.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Dagaz : Aceasta runa iti anunta despre o situatie pe care o ai faptul ca te asteapta noroc sau o lunga perioada de prosperitate. Deja o simti sau in curand o vei simti. Sterge orice indoiala iar soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate sa marcheze un moment in care sa faci tranzitia de la noapte la zi, deci circumstantele iti sunt foarte favorabile acum.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Jera : Asteapta-te la un rezultat pozitiv. Insa este devreme sa te culci pe proprii lauri ai victoriei. Esti aproape de succes, dar este nevoie sa treci prin toate fazele ciclului, fara exceptie. Iata care este dezideratul final – sa recoltezi ce ai semanat, dar si aceasta recoltare prespune un efort prin care e nevoie sa treci. Nu te poti relaxa acum, altfel risti sa pierzi totul.

Citiți mai multe pe Sfatulpărintilor.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati