x close

HOROSCOP rune 19 ianuarie. Gemenii trebuie să rezolve probleme mai vechi, Vărsătorii au parte de oportunități

18 Ian 2020   •   22:16
HOROSCOP rune 19 ianuarie. Gemenii trebuie să rezolve probleme mai vechi, Vărsătorii au parte de oportunități Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 19 IANUARIE 2020.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Gebo : Aceasta runa iti da sfatul ca iti prind bine uniunile cu alti oameni acum, de aici iti vine puterea. Insa nu uita de libertatea pe care fiecare membru al unei aliante o are. Ai nevoie de rabdare, intelepciune si munca pentru a fi si jucator de echipa dar a-ti mentine si libertatea.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – JERA: Aceasta runa anunta deseori un sezon fertil si o finalizare fericita la termen. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legatura cu orice activitate sau interes al tau de la acest moment al vietii. Ti-ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera stimulentele spre succes. Nu te astepta, totusi, la rezultate rapide. Ca si cu o cultura, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca in sfarsit sa fii in stare sa culegi fructele muncii tale. Ai facut o treaba excelenta iar acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI 

Runa etalata – Nauthiz : Runa te avertizeaza ca poti fi intr-o situatie ce are legatura cu o problema mai veche ce nu a fost rezolvata niciodata. De aceea reapare in viata ta. Trebuie sa confrunti ce a ramas in tine nevindecat. Nu e nimeni in afara ta de vina pentru nimic si nici nu poti schimba oamenii. Poti sa incerci sa ii pedepesei insa nu iti rezolvi propria problema. Lasa defectele altora deoparte si ocupa-te de propria persoana.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati