x close

Horoscop rune 2 aprilie 2020. Berbecii trebuie să aibă răbdare, Gemenii vor cunoaște succesul

01 Apr 2020   •   22:22
Horoscop rune 2 aprilie 2020. Berbecii trebuie să aibă răbdare, Gemenii vor cunoaște succesul

Horoscop rune 2 aprilie 2020. Fiecare rună are mai multe semnificații și un element comun între acestea, iar interpretarea etalărilor este variată și are la bază exact semnificația acestor pietre magice.

Primește mesajul, corelează-l cu viața ta prezentă și extrage din el tot ce e mai bun ca să te împuternicească și să iei cele mai bune decizii.

Horoscop rune 2 aprilie 2020 pentru Berbec

Runa etalata – JERA: Runa germanica Jera semnifica recoltele si este asociata cu ideea de annual. Asa cum pamantul ofera recolta sub forma de roade dupa un ciclu care nu se abate de la perfecta sa oranduiala si aceasta recolta poate fi culeasa o data pe an, la fel si pentru tine urmeaza succesul pe care il vei culege urmare a muncii tale sustinute. Conditia insa este sa nu te astepti la rezultate rapide asa cum orice ar face muncitorii pamantului, roadele nu ies mai repede decat momentul natural. Fii perseverent si ai rabdare. Jera iti reaminteste ca este un timp pentru toate.

Horoscop rune 2 aprilie 2020 pentru Taur

Runa etalata – Nauthiz: La nivel spiritual, aceasta runa  iti transmite mesajul ca sufletul tau simte nevoia unei inaltari. Sufletul se simte sarac si are nevoie de o imbogatire. Aceasta nemultumire spirituala te poate impiedica sa atingi abundenta in stare materiala.

Horoscop rune 2 aprilie 2020 pentru Gemeni

Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza o sursa stralucitoare si inepuizabila de energie, reinnoirea, speranta unei reusite. Daca ai un proiect care stagneaza de multa vreme, aceasta runa indica faptul ca in curand se vor sparge blocajele si poti continua ce ti-ai propus.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Citeşte mai multe despre:

rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati