x close

Horoscop rune 20 mai. Taurii primesc un dar divin, Balanțele se maturizează

19 Mai 2020   •   20:37
Horoscop rune 20 mai. Taurii primesc un dar divin, Balanțele se maturizează Foto: Pixabay.com

Horoscop rune 20 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 20 MAI 2020.  

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – ANSUZ : Semnificatie SEMNALE. Aceasta runa te sfatuieste sa te astepti la neasteptat. Este un mesaj care te cheama sa te deschizi spre schimbare si renovare, poate chiar spre un cu totul alt tip de viata. Vor fi relatii noi, contacte si legaturi noi, deci ti se recomanda sa fii cu ochii si urechile deschise in timpul intalnirilor sau discutiilor uzuale. Pe de alta parte, Ansuz iti reaminteste ca este nevoie ca mai intai sa te iubesti si pretuiesti pe tine inainte de a incerca sa iubesti si sa pretuiesti pe altii : este imposibil sa dai ceea ce nu ai. Aceasta runa iti reaminteste ca tu sa iti reamintesti asta zilnic.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar divin sau poate ajungi la un echilibru in viata. Este important ca toate partile din viata ta sa ramane echilibrate. Sau, daca faci un cadou cuiva, este important sa tii minte ca el nu trebuie sa afecteze echilibrul relatiei.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – JERA, intoarsa. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Daca ceva iti pare ca o pierdere, este doar urmare a unor alegeri trecute pe care le-ai facut si care te-au adus aici. Dar chiar si asa, tot exista un beneficiu, zeii nu te lasa la greu niciodata. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba “ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Analizeaza ce pot alege diferit in continuare, ce alegeri intelepte, onorabile, bine gandite poti face. Ia decizii care te imputernicesc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte mai multe despre:

Horoscop rune 20 mai
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati