x close

Horoscop rune 22 mai. Balanțele au parte de un eveniment fericit, Capricornii fac un pas în spate

21 Mai 2020   •   22:27
Horoscop rune 22 mai. Balanțele au parte de un eveniment fericit, Capricornii fac un pas în spate Foto: Pixabay.com

Horoscop rune 22 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 22 MAI 2020.  

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – DAGAZ : Aceasta runa denota o descoperire importanta intr-o relatie care te intereseaza. Momentul este potrivit, deci succesul este asigurat. Aceasta este runa increderii radicale, chiar daca circumstantele iti pot solicita sa sari in necunoscut aparent cu mainile libere. Deseori, runa Dagaz te introduce intr-o etapa importanta de prosperitate si rezultate excelente. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa te lasi luat de val sau sa te comporti fara precautie si nesabuit in noua situatie. Smerenia si generozitatea iti sunt recomandate.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Gebo: Aceasta runa poate fi simbolul unei uniuni sexuale. Poate ca intalnesti pe cineva care iti poate deveni partener erotic sau poate sentimentele fata de o persoana pe care o stii de multa vreme se transforma in ceva mai intens.

Citiți continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeşte mai multe despre:

Horoscop rune 22 mai
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati