x close

HOROSCOP rune 23 ianuarie. Taurii se canalizează pe vise, Peștii primesc răspunsuri

22 Ian 2020   •   20:49
HOROSCOP rune 23 ianuarie. Taurii se canalizează pe vise, Peștii primesc răspunsuri Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 23 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Fehu : Fehu este runa bogatiei si a implinirii. Este asociata cu sanatatea buna, cu abundenta, cu ambitia realizata, cu norocul si cu iubirea implinita si reciproca. Tine minte sa manifesti compasiune si sa fii caritabil cand apare Fehu. Fehu inseamna cireada si pe vremuri era simbolul bogatiei cuiva. Astazi semnifica bogatie dinamica precum bani si posesiuni. Fehu este asociata si cu energia muncii oneste si sustinute ca mod de a castiga bani. Mai inseamna si bogatie morala, emotionala si spirituala.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Da, este bine acum sa te focusezi pe vise si sperante, dar mai important e sa iti faci treburile in prezent cu stare de bucurie. Esti aici si acum doar o data. Ia maxim din prezent.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza umanitatea, comuniunile de oameni, in scopul atingerii telurilor comune. Pe o scara mai personala, Mannaz reprezinta cercul de prieteni/familia si scopurile comune care ii unesc. De asemenea, mai poate fi vorba despre comuniunea femeie/barbat, unirea sufletelor intr-o singura entitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati