x close

HOROSCOP rune 24 ianuarie. Vărsătorii au nevoie de odihnă, Racii trebuie să se bucure de viață

24 Ian 2020   •   09:00
HOROSCOP rune 24 ianuarie. Vărsătorii au nevoie de odihnă, Racii trebuie să se bucure de viață Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 24 IANUARIE 2020.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Runa iti arata ca te afli pe calea buna spre visele tale. Pot fi anumite intarzieri in planurile tale, si in timp ce ai putea crede ca esti impiedicat, de fapt unele amanari sunt chiar un lucru bun pentru ca iti dau timp sa faci un pas in spate si sa vezi imaginea mai mare. Ai parcurs un drum lung pana aici si trebuie sa vezi orice amanare drept o oportunitate de a verifica ca totul este la locul sau si ca ai toate informatiile necesare pentru a lua decizii. Acum este timpul pentru o revizuire inainte de continuarea calatoriei tale.
 
HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Hagalaz : Exista provocari in viata ta dar nu trebuie sa te temi de ele, ci sa le faci fata. O furtuna cu grindina nu trebuie sa te sperie ci sa o privesti si sa vezi ca este doar apa. Fa la fel cu provocarile : ele iti intaresc determinarea si te fac sa le faci fata cu curaj, intelegand ca sunt doar pietre pe care sa pui pasul in drumul spre obiectivele tale. Cere provocari mai mari pentru ca vei capata astfel mai mult dupa ce le vei depasi.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI 

Runa etalata – KENAZ (cu fata in sus). Daca tu esti persoana care da altora cunostintele tale in detaliu, experientele si aventurile tale, nu fii descurajat daca pare ca cine primeste nu este interesat. Va veni un moment in care iti vor asculta fiecare cuvant sau isi vor aminti ce le-ai spus acum. Incearca sa fii cat mai specific posibil si cu detalii, intrucat aceste fapte si informatii vor fi importante in viitor. Fiecare poveste merita sa fie spusa si inregistrata, iar cele ale familiei tale extinse nu sunt exceptii. Cadoul cunoasterii transmise este cel mai valoros cadou care poate fi dat. Foloseste-l cu intelepciune !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati