x close

HOROSCOP rune 28 februarie. Gemenii progresează continuu, Leii trebuie să se reorganizeze

27 Feb 2020   •   20:37
HOROSCOP rune 28 februarie. Gemenii progresează continuu, Leii trebuie să se reorganizeze Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 28 FEBRUARIE 2020.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Uruz : Toate procesele vietii tale de acum se anunta a fi pozitive. Nu te teme de schimbari, ele sunt favorabile. Nu te teme ca poti pierde controlul asupra unor evenimente. Situatia ta in viata doar schimba forma dar isi mentine forma de baza. Aparitia acestei rune este si evidenta unui succes practic pe care il vei avea urmare a puterii ca forta de viata.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – EHWAZ : Aceasta runa iti semnaleaza ca este o vreme de tranzitie si transformare. Indica schimbari de tot felul : de casa, de atitudine, de viata, de directii de afaceri sau de relatii personale. Ehwaz te informeaza ca ti se cere sa faci fata oricaror tranzitii necesare si sa le gestionezi cu harnicie. Ai parte de o stare de progres continuu, de o notiune de crestere care este legata de o afacere sau de dezvoltarea unei idei sau a unui proiect. Exista multa miscare la orizont. Acum este momentul sa permiti vechiului sa moara ca sa faca loc pentru nou.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati