x close

HOROSCOP rune 29 ianuarie. Capricornii sunt protejați, Gemenii au parte de noi începuturi

28 Ian 2020   •   21:50
HOROSCOP rune 29 ianuarie. Capricornii sunt protejați, Gemenii au parte de noi începuturi Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 29 IANUARIE 2020.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – ALGIZ : Runa Algiz poate fi recunoscuta foarte usor prin coarnele de elan ce sunt reprezentate pe ea. Elanul reprezinta victoria, desi mesajul este mai mult asociat cu placerea de a vana mai mult decat cu placerea de a fi victorios. Aceasta runa transmite succes in implinirea eforturilor. Deasemenea, aceasta runa transmite mesajul faptului ca esti protejat de orice negativ – problemele pot exista dar tu esti scutit de forta lor distructiva.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Fehu : In partea materiala a vietii tale de acum, totul este bine. Situatia financiara se anunta a fi stabila, esti un om prudent ce sta ferm pe ambele sale picioare, afacerea e in crestere sau vor veni in viata ta beneficii in curand. Proiectele tale au o baza solida in realitate, nu sunt doar vise si fantezii goale. Asadar, cel mai probabil, ideile iti vor reusi pentru ca sunt patronate de runa prosperitatii. In curand vei primi ceva valoros.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – INGUZ. Acum este un moment de mare putere in care se poate termina ce trebuie sa se termine ca noi inceputuri sa poata incepe. Dificultatile pot fi rezolvate si clarificate mai usor. Fluturele iese din cocoonul sau. Miscarile te pot ajuta sa te eliberezi dintr-o situatie blocanta. Daca exista pericole, miscarile pe care le vei face te vor scoate din ele sau tine in afara lor.

Citiți mai multe pe SFATULPARINTILOR.RO

 

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati