x close

Horoscop rune 5 aprilie 2020. Taurii pot fi impulsivi, Berbecii pot fi în pericol

04 Apr 2020   •   21:23
Horoscop rune 5 aprilie 2020. Taurii pot fi impulsivi, Berbecii pot fi în pericol Pixabay

Horoscop rune 5 aprilie 2020. Etalarea zilnică a runelor mistice pentru duminică anunță mesaje din magia supranaturalului.

Iată mesajele pentru zodii în etalarea runelor pentru duminică, 5 aprilie 2020.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 5 aprilie 2020 pentru Berbec

Runa etalata – Algiz: Cea mai buna aparare este atacul. Aparitia acestei rune indica prezenta unei situatii in care simti nevoia de protectie. Poate fi vorba de o protectie divina, dar poate fi vorba si despre a-ti folosi puterea interioara pentru a te proteja.

Horoscop rune 5 aprilie 2020 pentru Taur

Runa etalata – Ehwaz : Ehwaz este runa impulsului. Anunta progres rapid spre inainte. Viteza pentru gand si fapta. Miscare cu scop. Incredere, loialitate, disponibilitate de a avansa. Ehwaz simbolizeaza calul si puterea sa, viteza si frumusetea lui care il fac mai mult decat un animal de transport. Calul este un animal sacru si spiritual. Cand apare aceasta runa, anunta progresul si schimbarea controlata de munca eficienta si uneori este posibila si o calatorie. Ea este conectata si cu parteneriatul, loialitatea, increderea si credinta care exista intre cal si calaret, intre frate si sora. Doua jumatati ale aceluiasi intreg.

Horoscop rune 5 aprilie 2020 pentru Gemeni

Runa etalata – Isa : In general, o situatie prezenta poate fi considerata o perioada latenta de dezvoltare inainte de renastere. Pentru persoanele nerabdatoare, fierbinti si mereu orientate spre succes, asemenea perioade pot fi dificile. Lipsa unui succes clar definit poate fi perceput ca esec si poate duce la depresie. Insa chiar nu este cazul sa fii suparat. Ce se intampla acum poate fi comparat cu trezirea semintelor si cresterea plantelor in pamant inainte sa apara la suprafata. Succesul nu este vizibil dar nici nu stai pe loc. Exista miscare chiar daca nu se vede.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Citeşte mai multe despre:

rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati