x close

Horoscop rune 7 aprilie 2020. Secrete pentru Gemeni, Berbecii își schimbă total viața

06 Apr 2020   •   22:35
Horoscop rune 7 aprilie 2020. Secrete pentru Gemeni, Berbecii își schimbă total viața Pixabay

Horoscop rune 7 aprilie 2020. Runele sunt considerate alfabetul zeilor și sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticlă ce reprezintă semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Iată horoscopul de rune pentru fiecare zodie, 7 aprilie 2020.

Horoscop rune 7 aprilie 2020 pentru Berbec

Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Horoscop rune 7 aprilie 2020 pentru Taur

Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca fericirea si vremurile in care sa fii vesel sunt la orizont. Este un timp sa iti vezi roadele muncii sustinute si a efortului depus. Desi lucrurile sunt mult mai luminoase la orizont, s-ar putea sa fie vorba doar de un nou pas din calatoria ta si nu destinatia finala. 

Horoscop rune 7 aprilie 2020 pentru Gemeni

Runa etalata – SOWELU: Ceea ce tanjesti si doresti sa fii, deja esti. Este timpul sa te reincarci si sa te regenerezi. Ar putea fi nevoie sa te retragi din situatii presante, dar fa o retragere in propria-ti putere, nu din cauza unei slabiciuni. Lasa Soarele sa lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar si de tine. Oricum, tine minte ca de unul singur nu poti face nimic. Numai cand te bazezi si sprijini pe Divin, vei putea realiza orice maret.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Citeşte mai multe despre:

rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati