x close

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. Peștii au parte de noroc și de surprize plăcute, Gemenii trebuie să fie prudenți

14 Aug 2019   •   18:02
HOROSCOP RUNE pentru 15 august. Peștii au parte de noroc și de surprize plăcute, Gemenii trebuie să fie prudenți foto: Pixabay.com

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 15 AUGUST 2019.

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa germanica etalata: WUNJO (cu fata in jos). Trebuie sa iti gestionezi starile de anxietate si ingrijorare daca vrei sa reusesti sa ajungi la ce vrei. Poate ca anumite proiecte dorite se misca mai greu pana sa devina realitate. Ti se recomanda atentie in deciziile de munca si sa verifici cu migala totul. Daca ai dubii, decaleaza deciziile pana cand ai informatii mai clare pe care sa te bazezi.

HOROSCOP RUNE pentru 15 august. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa germanica etalata : URUZ (cu fata in jos). Urmeaza un timp in care te poti simti obosit fizic si mental. De aceea, ti se recomanda sa iti revizuiesti stilul de viata si sa decizi ce are valoare reala pentru tine. Asta te ajuta sa te focusezi pe drumul dorit in continuare. O oportunitate se poate prezenta si e bine sa o iei.

HOROSCOP RUNE pentru 15 august.  ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa germanica etalata : THURISAZ (cu fata in jos). Pentru acest moment procedeaza cu prudenta in munca si cariera ta si nu lua nicio decizie impulsiva. Dedica timp sa faci pasi in spate si sa analizezi o situatie curenta ca sa poti intui ce iti aduce viitorul. Reflecta la asta si ai grija sa nu cazi intr-o capcana. Sa ai toate informatiile si detaliile de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati