x close

HOROSCOP rune pentru 16 septembrie. Capricornii au mintea deschisă, Gemenii trebuie să reziste tentației

15 Sep 2019   •   20:58
HOROSCOP rune pentru 16 septembrie. Capricornii au mintea deschisă, Gemenii trebuie să reziste tentației Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 septembrie 2019.  

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Wunjo : Wunjo este runa bucuriei. Anunta realizari in urma ambitiei, intelegere, buna sanatate, parteneriate infloritoare, succes in dragoste. Ochii iti sunt deschisi spre adevar. Ai parte de noi inceputuri prospere binecuvantate cu bucuria ta. Runa Wunjo este conectata cu o recompensa, cu un sentiment de satisfactie si bunatate, cu castiguri pasnice si cu realizari frumoase. Totul merge bine pentru ca esti in armonie absoluta cu viata insasi. Runa mai semnifica si colaborari apropiate si compania unor oameni in stare de bucurie, pentru ca bucuria nu este o emotie solitara. Cand lucrurile in viata o iau in jos si apare Wunjo, bucuria sa atinge fiecare parte a existentei tale.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Uruz : Uruz este runa puterii, a dezvoltarii fizice, corporale si a sanatatii mentale, inseamna terminari si noi inceputuri, inseamna o oportunitate deghizata ca si amenintare si mai inseamna agilitate mentala. Simbolul este uriasul bour care este plin de curaj, de putere fizica, de rezistenta, de potenta sexuala masculina, de multa sanatate si de o putere cruda, salbatica cu libertate personala. Uruz mai include si puterea spirituala si emotionala pe care o ai. O mare implicare a acestei rune apare cand vesteste provocarea care duce la o mare schimbare de viata in bine.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Thurisaz : Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Este despre amenintari de la oamenii aflati in pozitii de putere. Ea vesteste ca ai nevoie sa rezisti tentatiei de a fi recompensat prin smecherii sau lipsa de onestitate. Energia lui Thurisaz poate fi inteleasa ca haos sau ca lucru bun – pentru ca are in semnificatia sa fortele ascunse din psihicul uman cum ar fi furia sau pofta. Simbolul sau este ghimpele care poate sa si sfasie, strapunga sau injunghie dar are si rol protector. Paradoxal, Thurisaz poate sa simbolizeze aparitia unui noroc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati