x close

HOROSCOP rune pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Taurii se bucură de noroc, Racii trebuie să se depărteze de trecut

27 Ian 2020   •   15:00
HOROSCOP rune pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Taurii se bucură de noroc, Racii trebuie să se depărteze de trecut Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Uruz, inversata. Exista posibilitatea sa ratezi sa profiti de un avantaj al momentului. Este posibil ca propria ta putere sa para ca iti este potrivnica. Asa ziseul esec poate parea o problema mica sau mare in functie de gradul tau de constiinta. Tine minte insa, viata este un ciclu si vei ajunge din nou in acelasi punct daca ai din nou aceeasi alegere de facut si daca alegi la fel si actionezi la fel.

HOROSCOP. ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Fehu. Defineste cu claritate ce iti doresti cu adevarat. Este bogatie si posesiuni sau este dorinta de a creste spiritual ? Bucura-te de norocul de acum dar tine minte ca orice ai este bine sa il imparti cu altii pentru a marca recunostinta si a transmite si altora sa faca la fel, prin exemplul tau.

HOROSCOP. ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Kano. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina patrunde acum puternic si disipa norii. Prin constiinta luminii, ai acum parte de o intelegere mai inalta si poti fi in stare sa raspandesti si tu lumina si intelegere asupra altora. Tu esti acum centrul in care fortele armoniei si ale bunavointei se intalnesc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati