x close

HOROSCOP rune pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii sunt confuzi și temători, Gemenii au parte de schimbări

09 Dec 2019   •   17:40
HOROSCOP rune pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii sunt confuzi și temători, Gemenii au parte de schimbări

HOROSCOP Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 decembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
 
HOROSCOP BERBEC Runa etalata : Ehwaz

HOROSCOP Aceasta runa poate indica mai multe lucruri. O situatie iti poate aduce ceva nou in viata ta, intalnirea cu oameni nou, dezvoltarea unei abordari fundamental difetrite a vietii si a oamenilor, schimbarea unei locatii, plecarea intr-un loc diferit.  Fiecare situatie iti promite o schimbare graduala spre mai bine. Fii pregatit pentru schimbare si ajuta, este cel mai favorabil.

Sfatul este : schimba-te. Numai in acest caz schimbarile externe benefice pot aparea. Subiectul schimbarii are legatura cu stilul tau de viata si relatiile cu oamenii.

HOROSCOP TAUR Runa etalata : Ansuz

HOROSCOP Indiferent la ce te gandesti, un lucru este clar : esti anxios si confuz. Multe lucruri iti par de neinteles si actiunile iti par in zadar. Cam aceasta este situatia. Insa, incearca sa accepti ce se intampla din punct de vedere filozofic. Accepta ca o situatie este exact asa cum este, ca este inevitabil sa fie asa chiar daca tu nu gandesti asta sau nu realizezi. Viata ta trece printr-un proces de tranzitie si acestea pot fi dureroase. Daca este o faza naturala de dezvoltare pentru o persoana sau situatie. Deseori, ca sa descoperi sau inveti ceva, trebuie sa treci si prin durere, insa vei deveni mai intelept.

Sfatul este : intai, indiferent ce se intampla, trebuie sa eviti depresia care e un companion prost oricand. Apoi, incearca sa privesti la rece situatia, poate ca o analiza anterioara nu a fost foarte clara. Si cel mai important, simte recunostinta pentru destin, iti da ocazia sa inveti ceva si sa devii mai puternic.

HOROSCOP GEMENI Runa etalata : Uruz

HOROSCOP O etapa din viata ta se incheie si inevitabil incepe ceva nou. In viata ta este o forta care mere aduce schimbarea. Aceasta putere este dusmanul oricarei stagnari. Schimbarea cauzeaza respingerea vechilor forme de viata si crearea unora noi.

O situatie din viata ta necesita aceasta forta. Ea este depasita si trebuie sa apartina trecutului. Se poate intampla curand, daca nu deja s-a intamplat. Nu te simti amenintat, ci ai incredere in fluxul necesar al schimbarii care iti este favorabil. Toate procesele pentru tine acum sunt pozitive. Nu te teme ca ai pierde controlul evenimentelor. Aceasta situatie in viata isi schimba doar forma dar isi mentine baza. Aceasta runa este o dovada ca rezultatul va fi un succes practic.

HOROSCOP Sfatul este : nu te opune schimbarilor, nu te tine cu dintii de ce este vechi si familiar. Mai bine directioneaza-ti eforturile ca sa sustii si accelerezi aceste schimbari. Poate ca relatiile personale vor trece prin niste schimbari. Poate ca afacerea va fi organizata intr-un nou mod. Puterea care a venit in viata ta este responsabila pentru acest proces. Ai incredere si nu ii pune piedici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati