Antena 3 CNN Horoscop Horoscop până vineri. Berbecii rezolvă absolut toate problemele, Racii au însă mari dureri de cap

Horoscop până vineri. Berbecii rezolvă absolut toate problemele, Racii au însă mari dureri de cap

Horoscop până vineri. Berbecii rezolvă absolut toate problemele, Racii au însă mari dureri de cap
21 Iun 2018   •   14:39

Descoperă ce-ți prezic toate astrele pentru perioada care urmează!

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Berbec

Oamenii din cercul vostru apropiat vă vor ajuta să rezolvați inclusiv chestiuni personale. Călătoriile scurte și planurile pentru viitor sunt de succes, ca și ocupațiile și achizițiile vor fi plăcute.Vă veți baza mult pe abilitatile creative, unele cunoscute ,altele însă abia acum ieșind la suprafață. Vă sfătuiesc să vă memorați visurile, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite.
 
Horoscop săptămâna 15-21 iunie Taur

Veți primi sprijin din partea unor rude și parteneri îndepărtați. Cu toate astea, practic toată lumea speră în ajutorul vostru. Profesional, disputele privind erorile trecute vor reveni, dar șefii și superiorii vor avea înțelepciune și înțelegere. Pentru a nu pierde poziția finală, căutați un punct de plecare în acțiunile necesare, luați deciziile corecte. Având o așa atitudine, vine și răsplata.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Gemeni

Este posibil ca în ultimele săptămâni să fi avut de făcut niște alegeri. Se pare că a sosit momentul în care vă cam îndoiți de corectitudinea căii alese. Reanalizarea motivațiilor proprii vă va permite să priviți în mod critic în urmă, dar și la situația prezentă. O schimbare neașteptată a circumstanțelor vă poate forța să vă amânați concediul sau o călătorie lungă. Vă veți dori să vă eliberați de toate obligațiile.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Rac

În relație, norii apar brusc la orizont și parcă nu vedeți azuriul frumos al cerului. Puteți greși cu o emoționalitate excesivă și cu o judecată părtinitoare. Poate, că peste toate acestea, mai vin și unele dezacorduri referitoare la planul financiar. Așadar, sigur nu vă plictisiți în această perioadă.
Încrederea excesivă în voi și în forțele voastre, în corectitudinea acțiunilor, va conduce spre o situație de criză în relații.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Leu

Optimismul și încrederea vă vor ajuta să faceți față problemelor de zi cu zi. Este necesar să se rezolve problemele de familie sau de acasă, pentru a acorda mai mult timp copiilor. O serie nesfârșită de chestiuni probabil că nu vă vor  permite să vă bucurați de viață liniștită așa cum doriți. Încercați să nu dramatizați și să nu vă expuneți sentimentele. Relațiile în căsătorie se pot adânci în contradicții îndelungate, lipsindu-vă de ocazia de a vă auzi reciproc.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Fecioară

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. Acasă, aveți grijă de copii! Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie Balanță

Privitor la parteneriate, sunt posibile neînțelegeri, insulte și tensiuni neașteptate, unele având ca subiect tema geloziei. Nu este exclus ca activarea legăturilor emoționale și acțiunea sub influența lor să conducă la o situație duală în căsătorie sau chiar adulter. Asta nu va rămâne fără urmări căci, în situația în care partenerul devine conștient de partea secretă a vieții voastre, riscă să se distrugă căsătoria.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close