Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 16 - 22 2019 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii reușesc să se impună, Capricornii se mobilizează mai greu

HOROSCOP săptămâna 16 - 22 2019 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii reușesc să se impună, Capricornii se mobilizează mai greu

HOROSCOP săptămâna 16 - 22 2019 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii reușesc să se impună, Capricornii se mobilizează mai greu
15 Sep 2019   •   09:57

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Va fi o săptămână marcată de aspecte financiare și multă muncă, pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC - o săptămână foarte bună, mai ales sub aspecte financiare. E cazul să muncească pe rupte. Sâmbătă, aspecte mai tensionate, comunicarea trebuie să fie cât mai clară, toată lumea are tendința să distorsioneze mesajele. Altfel, o săptămână în care se mobilizează, trebuie să își impună punctul de vedere, o fac pe șefii, dar lucrurile ies bine dacă știu să îi aducă pe ceilalți lângă ei.

HOROSCOP TAUR - o săptămână foarte bună de marți încolo. Intuiția joacă un rol important, e bine să își asculte sufletul. Experiența de până acum îi avertizează când nu e cazul să se implice într-o acțiune. E o săptămână valoroasă sub aspect financiar, bani foarte discutați de joi încolo, trebuie să aibă răbdare până pun mâna pe sumele foarte mari.

HOROSCOP GEMENI - două planete în zona iubirii, Mercur și Venus îi ajută să își exprime sentimentele, să facă mici atenții. O săptămână plină de tandrețe. Pun pasiune în proiectele personale, pot beneficia de iubire și tandrețe, dar mai puțin de bani.

HOROSCOP RAC - multe relații sociale, sunt mai preocupați să afle părerea oamenilor, ce fac aceștia. Se pot inspira de la alții, au nevoie de modele, fie că întreabă un prieten sau se uită în jur, găsesc soluții ingenioase, pe care dacă le aplică ies mai ușor din dificultăți. Atenție la sănătate joi.

HOROSCOP LEU - autoritate, se impun. Au proiecte personale în care s-au implicat și se și zbat să le promoveze. Zilele de genialitate, marți și miercuri, pot veni cu soluții ingenioase la locul de muncă și în viață, pot surprinde prin deciziile pe care le iau. Pot lua un alt drum în viață, prietenii sunt alături de ei. Atenție la sănătate în weekend. 

HOROSCOP FECIOARĂ - o săptămână în care se bazează pe alții. Așteaptă vești, au nevoie de susținere, de un colaborator. Marți pot primi o veste, lucrurile se pot derula înainte de a se încheia agenda lor de lucru. Realizări frumoase și prieteni în weekend.

HOROSCOP BALANȚĂ dispute, discuții, sunt cu ochii pe partener și pe ceilalți, pentru a-și impune o poziție, o opinie, un punct de vedere. Centrate pe propria persoană, mândră de realizările lor, au tot focusul planetar pe ele. Cântăresc aspru reacția partenerului miercuri și joi. 

HOROSCOP SCORPION - muncă luni, mai ales dacă sunt contra cronometru. Marți, miercuri și joi, discuții și colaborări, lucrurile pot decurge bine dacă se mobilizează ceilalți. Atenție la bani, există un risc de cheltuieli. Călătorii în weekend.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - chef de joacă luni, mintea nu le este la lucru. Este o mobilizare totală marți, miercuri și joi. Surprize la locul de muncă, depun eforturi pentru a fi în ritm. Au realizări apreciate de ceilalți. Vineri există un risc de a nu se înțelege cu o persoană pe care o ceartă, mai ales că au dreptate. În weekend, sănătate.

HOROSCOP CAPRICORN - mai puțin mobilizați luni, sunt nostalgici, marți și miercuri își intră în formă. Au rezultate, muncesc și în restul zilelor. Joi pot avea un conflict cu un coleg mai tânăr sau cineva care își dă aere, iar ei taxează acest lucru. În weekend, alături de partener, nevoie de tandrețe, se discută planuri de viitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- au mintea ageră luni, învârt idei, fac planuri, dar sunt cu ochii și pe alții, ascultă sfaturile primite. Marți, miercuri și joi, muncă asiduă. Dispute vineri, legate de bani, cu partenerul. Nu Vărsătorul cheltuie. În weekend din nou muncă, dar cu spor.

HOROSCOP PEȘTI - o săptămână cu gândul la bani. Marți, miercuri și joi, muncă intelectuală, jonglează cu informații. Atenție la aspectele legale. Dispute în casă joi și vineri, mai ales legate de obligații. În weekend, dragoste și tandrețe.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close