Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 17-24 februarie, cu Camelia Pătrăşcanu: Fecioarele primesc o vestă bună de sus, Racii se gândesc la o despărţire

Horoscopul săptămânii 17-24 februarie, cu Camelia Pătrăşcanu: Fecioarele primesc o vestă bună de sus, Racii se gândesc la o despărţire

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna viitoare, 17-24 februarie.

Horoscopul săptămânii 17-24 februarie, cu Camelia Pătrăşcanu: Fecioarele primesc o vestă bună de sus, Racii se gândesc la o despărţire
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    16 Feb 2020   •   09:23

HOROSCOP. Berbec - au o săptămână extraordinar de intensă în relaţiile cu şefii sau în proiectele lor pe care şi le-au propus, au de luat decizii extrem de argumentate şi ele pot duce la succes financiar, poate fi un pas important într-un demers deja început.

HOROSCOP. Taur - pot lua nişte decizii sau aprobări care le deschid drumul spre viitor, de aceea e important ca în această săptămână să rezolve tot ce au de făcut. Poate fi o colaborare cu o firmă mare sau din străinătate. Accentul nu cade pe bani, ci pe realizare, afirmare.

HOROSCOP. Gemeni - accentul cade pe relaţiile parteneriale, sunt cu ochii pe o persoană de la care aşteaptă multe lucruri, nu mai vor să piardă nici sănătate, timp sau tinereţe. Atenţie la bani!

HOROSCOP. Rac - sunt foarte atenţi la relaţiile personale, sunt pe punctul de a lua o decizie de destin, legată de o colaborare dacă o continuă sau nu, ori o decizie referitoare la relaţia în care trăiesc, nu mai acceptă compromisuri, ori se gândesc la o separare.

HOROSCOP. Leu - au o săptămână extrem de intensă la locul de muncă, pot definitiva ce proiecte continuă şi ce nu. Sănătatea intră în discuţie, sunt pregătiţi să facă sacrificii necesare pentru a avea sentimentul împlinirii. De marţi până joi, au cele mai intense zile de destin profesional şi de viaţă.

HOROSCOP. Fecioară - o săptămână care le pune multe planete în zona inimii, e un test pe care îl dau pentru a vedea că pot duce la bun sfârşit nişte proiecte sau că se pot lansa, se pot propune. E posibil să vină o veste bună de sus din ierarhie şi să li se contureze un drum deschis, bun mai departe.

HOROSCOP. Balanţă - o săptămână a centrării, pot avea discuţii foarte importante în familie legate de investiţii, patrimoniu. Cele singure au nevoie să simtă că pot conta pe ele, îşi acordă mai multă atenţie, pun toate capit importante pe listă şi ştiu exact ce trebuie să facă mai departe.

HOROSCOP. Scorpion - săptămână aduce multe discutii, planuri de viitor, pot fi foarte multe întâlniri importante. În funcţie de aceste planuri, pot intra în discuţie aprobări, avize. Au pretenţii, exigenţe foarte bine argumentate. Sunt rigizi şi nu fac concesii - în plan social, au o săptămână foarte bună.

HOROSCOP. Săgetător - au multe planete fixate în zona banilor, unii economisesc şi investesc cu multă judecată, alţii pun ban la ciorap. Se gândesc şi la achiziţionarea unor obiecte. Profesional, au o săptămână în care iau decizii. Sunt schimbări inspirate, pentru că ei sunt conectaţi la nou.

HOROSCOP. Capricorn - au multe planete în semnul lor zodiacal, e vorba de o reanalizare a întregii vieţi. Mulţi din ei sunt pe punctul de a face schimbări majore cu ei, schimbă criteriile,  apar bariere în viaţă, discuţii cu persoane care îi ajută să-şi limpezească sufetul.

HOROSCOP. Vărsător - au multe planete în Capicon, unii au nevoie de timp pentru suflet, se gândesc la consecinţe, simt că sunt purtaţi de un fluviu, un curent al vieţii şi trebuie să se lase purtaţi de el, altele nu vor să se lase purtate.

HOROSCOP. Peşti - accent  pe relaţii şi prieteni, îşi doresc să fie foarte populari, acţiunile lor din această săptămână sunt foarte vizibile, le pasă de comunitate, pot ieşi în evidenţă prin ajutorul pe care îl oferă. Au o săptămână foarte bună în zona banilor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close