Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 20-26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt creativi, cu gândul la vacanță, Scorpionii văd doar bani în fața ochilor!

HOROSCOP săptămâna 20-26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt creativi, cu gândul la vacanță, Scorpionii văd doar bani în fața ochilor!

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 20-26 ianuarie.

HOROSCOP săptămâna 20-26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt creativi, cu gândul la vacanță, Scorpionii văd doar bani în fața ochilor!
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
19 Ian 2020   •   09:04

HOROSCOP BERBEC - au lupte de purtat, încă de luni și marți, când au sentimentul că nu sunt ascultați și că nu li se face dreptate. Toată săptămâna încearcă să se impună și să își facă dreptate. În weekend reculegere.

HOROSCOP TAUR - săptămâna aduce discuții de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mâna altcuiva. Restul săptămânii trebuie să fie atenți la informațiile ce vin din străinătate ori de la persoane sus puse. Pot fi hotărâri ori acte.

HOROSCOP GEMENI - accent pus pe relații, ce fac ceilalți, pot apărea dispute cu partenerul de viață. Calcule financiare miercuri și joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum. 

HOROSCOP RAC - multă muncă încă de luni și marți. Pot apărea confruntări. Se păgubesc singuri cumva, daca nu apelează la un partener pentru ajutor.

HOROSCOP LEU - sunt în formă bună, tonus minunat, sunt cu chef de vacanță. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru că ceilalți nu sunt în ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri și joi, dau multe ordine și nu prea stau la discuții. 

HOROSCOP FECIOARĂ - Săptămână liniștită la început. Pregătesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior să fie foarte fin. Miercuri și joi strălucesc, sunt în formă maximă. își pun cunoștințele în valoare. Spre finalul săptămânii fac o schimbare la serviciu.

HOROSCOP BALANȚĂ - multe întâlniri luni și marți. Atente la aspectele juridice, atenție la drum. E risc de amendă sau tot felul de greșeli ce vor fi taxate. Luna nouă aduce o schimbare pentru unele balanțe care au chef de flirt.

HOROSCOP SCORPION - banii sunt țintiți luni și marți. Se fac calcule. Miercuri și joi își pun la punct o strategie de abordare a unei persoane. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - sunt orgolioși luni și marți. Se ceartă cu toată lumea. Simt că e momentul lor și trebuie să se impună. Deranjeazăa destul de mult în jurul lor. Spre finalul săptămânii se liniștesc lucrurile.

HOROSCOP CAPRICORN - atenție la sănătate luni și marți. Au sentimentul că nu pot controla lucrurile. Își revin miercuri și joi, lucrurile încep să se regleze.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - saptămana cu multe întâlniri sau călătorii. Important e să își facă starea și dispoziția pentru a reuși. Miercuri și joi atenție la sănătate.

HOROSCOP PEȘTI - sunt autoritari, iau decizii, se implică. Sunt tensionați pentru că miza este mare. Miercuri și joi au susținători, simt că nu sunt singuri și că sunt pe drumul cel bun.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close