Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 22-28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o săptămână plină de revelații, Vărsătorii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP săptămâna 22-28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o săptămână plină de revelații, Vărsătorii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP săptămâna 22-28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Peștii au o săptămână plină de revelații, Vărsătorii trebuie să fie atenți la sănătate
21 Iul 2019   •   09:11

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 22-28 iulie.

HOROSCOP BERBEC. Pot avea propuneri sau pur și simplu nu mai vor să facă parte dintr-un angrenaj al lor și își propun să pună accent pe lucrurile care le fac bine, care le dezvăluie autenticitatea în raport cu lumea.

HOROSCOP TAUR. Taurii au parte de o săptămână ghidată bine de un simț al autoprotejării, prin urmare este recomandat să lase lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Miercuri si joi sunt zilele cele mai iritabile unde se pot dovedi mai sensibili, mia ușor de aprins. Prudența este cheia.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o săptămâna plină de evenimente pe care nu le pot influența.  Trebuie să le lase să-și urmeze cursul să nu intre în coliziune cu alții, cu celălalt și să se axeze pe sănătate și alte probleme de fond legate de sine.

HOROSCOP RAC. Racii au o săptămână plină de coerență cu ei înșisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute și reușite mult așteptate. Miercuri și joi sunt suprinși de ce află de la alții.

HOROSCOP LEU. Leii au o săptămână în care adevărul și cântărirea noțiunilor a valorilor este foarte importantă.Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânați, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.

HOROSCOP FECIOARĂ. Are o săptămână foarte bună, vești bune curg de la autorități, oameni cheie aflați în funcții de conducere și ei se afirmă pe plan profesional unde strălucesc. Pot fi foarte surprinse de propunerile ce vin, mai ales dacă au făcut o figură frumoasă în ultimele săptămâni.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele sunt cu ochii pe partner. Vineri și joi vizează intențiile persoanelor cu care se anturează. Sunt interesați de ce vor oamenii din jurul lor. Vineri primesc lămuriri.

HOROSCOP SCORPION.  Scorpionii încep săptămâna cu chef de muncă, depind de alții în afirmarea lor, iar succesul depinde de abilitatea scorpionului de a lămuri și de a găsi numitorul comun dintre el și echipă, izbutind să-și atingă scopul personal.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au senzația că se pot juca, sunt puși pe fapte mari la serviciu, se întâmplă ceva și trebuie să se mobilizeze de urgență. Vineri pot fi felicitați de felul în care s-au descurcat în situațiile dificile la muncă și pot primi bonusuri.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii au multe discuții în jurul relațiilor cu partenerul unde se mai clarifică lucrurile și pot repara acum moral ceea ce au prejudiciat în relația lor din trecut cu persoana iubită.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii au multe discuții, sedințe, întâlniri care le agită mintea foarte bine. Au de reparat ca atittudine, anumite reacții din trecut care nu au fost foarte corecte.  Poate acum vor avea o mobilizare mai bună. Au multe discuții. Mare atenție la sănătate și la armonie!

HOROSCOP PEȘTI. Peștii au multe lucruri de făcut în plan sentimental și profesional. În această săptămână poate ar fi bine să se pună în contact cu propriul suflet sau să facă lucrurile pentru care s-au născut. Îi așteaptă o săptămână plină de revelații. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close