Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 22-28 iunie 2018. Gemenii caută să se izoleze, Leii cheltuiesc fără limite

Horoscop săptămâna 22-28 iunie 2018. Gemenii caută să se izoleze, Leii cheltuiesc fără limite

Horoscop săptămâna 22-28 iunie 2018. Gemenii caută să se izoleze, Leii cheltuiesc fără limite
25 Iun 2018   •   12:58

HOROSCOP. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna aceasta

HOROSCOP.  Berbec

Aventurile, bârfele și neînțelegerile trebuie evitate. Dacă faceți numai fapte bune, să nu vă așteptați la aceeași atitudine din partea celorlalți. Nu vi se va răspunde la fel, dar universul va ține cont de asta. De asemenea, vă sfătuiesc să  aveți grijă de sănătate. Faceți-vă de timp de odihnă și să nu uitați de procedurile de întărire a organismului.  

HOROSCOP. Taur

Gândurile devin mai originale, sunteţi mai inventive, dar şi mai nerăbdătoare. Ceea ce planificaţi veţi discuta şi cu prietenii, căci aveţi nevoie de opinia lor. Există însă tendinţa de a nu fi înţelese pe deplin. Veţi face o mulţime de proiecte şi veţi comunica mult pe teme profesionale. E nevoie de tact şi de responsabilitate pentru ceea ce veţi susţine.

HOROSCOP. Gemeni

Traversaţi o stare de nemulțumire şi nu e cazul să încercaţi să vă izolaţi, nu încercaţi să vă suprimaţi emoţiile! Aveţi nevoie de alţii cu care să comunicaţi, aveţi nevoie să vă descărcaţi ușor-ușor tensiunile, chiar dacă dialogul cu partenerul este greoi. Veţi avea de rezolvat mai multe sarcini cotidiene deodată, aveţi abilităţile necesare. În schimb, sunteţi cam dezorganizate.

HOROSCOP. Rac

Deși vă puteţi simţi cam stinghere şi departe de lume, ori poate nemulțumite, nu este o soluţie bună retragerea ci, din contră, ar trebui să ieşiţi la petreceri, să încercaţi să vă relaxaţi, să acordaţi mai mult timp copiilor, să vă înconjuraţi de tineri, să dezvoltaţi o idee creativă ori să vă ocupaţi mai intens de un hobby.

HOROSCOP. Leu

Creşte şi tendinţa voastră de a cheltui fără măsură. Singura variantă pentru care ar merita să scoateţi mai mulţi bani din buzunar este pentru sănătate. Încercaţi să vă reinventaţi, inclusiv schimbându-vă lookul sau stilul de vestimentaţie. De asemenea, aduceţi echilibrul şi în stările voastre interioare, în modul de abordare globală a vieţii.

HOROSCOP. Fecioară - zodia norocoasă

Atenţia vi se poate îndrepta spre zona profesiei şi a carierei, spre relaţia cu şeful sau cu organele statului, acolo unde probabil este necesar un suflu nou, o schimbare sau nevoia de a pune lucrurile la punct. Dacă nu efectuaţi schimbările prin propria voinţă, probabil că veţi fi obligate să le faceţi la aluziile cuiva.

scrie clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close