Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate, Săgetătorii se simt plini de forță

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate, Săgetătorii se simt plini de forță

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie 2022. Astrologul Minerva anunță că nativii mai multor zodii vor trece prin tot felul de transformări interesante. Este o săptămână în care unele dileme vor fi lămurite, în timp ce altele se vor adânci.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate, Săgetătorii se simt plini de forță
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   16:22

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Berbec

Berbecii sunt într-o poziție puternică, dar vulnerabilă la muncă. Relațional, viața lor amoroasă va fi plină de surprize și aventuri.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Taur

Taurii au parte de schimbări neașteptate și se confruntă cu perspective noi. Folosesc echipamente de ultimă generație pe care nu le-au folosit până acum. Trebuie să învețe cât de mult pot.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Gemeni

Gemenii merg într-o călătorie și s-ar putea să cunoască anumite persoane pe parcurs. Le e recomandat să nu fie foarte timizi și nici extrem de cumpătați. Își fac prieteni noi.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Rac

Racii obțin informații importante de la prieteni sau cunoscuți. Totul ar trebui să funcționează bine. Trebuie să facă doar ceea ce trebuie, să analizeze totul mai atent.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Leu

Leii trebuie să lucreze așa cum au făcut până acum. Relațiile cu cei din jur vor fi deosebit de deschise și de calde. Viața lor se va schimba ușor mai ales de marți, 18 ianuarie, odată cu Luna Plină.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Fecioară

Fecioarele au muncit din greu și își găsesc și răsplata. Săptămâna e plină de idei creative. Luna Plină le aduce niște lucruri noi, în sensul că toate ideile lor vor forma un parteneriat creativ pentru a duce lucrurile la următorul nivel.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Balanță

Balanțele au mintea în toate părțile. Le va fi destul de greu să înțeleagă concepte noi pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Scorpion

Scorpionii pot întâmpina situații neplăcute. Dacă vorbesc despre ei, s-ar putea să fie supărați. Le va fi greu să ierte anumite lucruri prietenilor.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Săgetător

Săgetătorii au atins recent un obiectiv mare, iar asta le dă o forță aparte. S-ar putea să se joace cu o serie de opțiuni pentru viitor. Nu vor fi siguri care e cea mai potrivită pentru ei.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Capricorn

Capricornii pot cere o mărire de salariu sau prezintă o idee de proiect. Cu ajutorul cuvintelor lor, vor obține exact ceea ce își doresc.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie -Vărsător

Vărsătorii poartă discuții interesante cu cei din jur. Vor îmbrățișa concepte inovatoare care duc la extinderea orizonturilor lor.

Horoscop săptămânal Minerva, 17-23 ianuarie - Pești

Peștii au dificultăți în a-și da seama ce vor cu adevărat. Orele suplimentare la locul de muncă s-ar putea să îi ajute să evolueze.

VIDEO cu previziunile Minervei, aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close