Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie 2022. Gemenii strălucesc în profesie, Balanţele culeg toţi laurii

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie 2022. Gemenii strălucesc în profesie, Balanţele culeg toţi laurii

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie 2022. O săptămână care începe tensionat, dar în care apar multe şanse pe parcurs. Gemenii strălucesc în profesie, Balanţele culeg toţi laurii.

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie 2022. Gemenii strălucesc în profesie, Balanţele culeg toţi laurii
Sursa foto: 6TV
de Alexandra Dima    |    24 Ian 2022   •   13:24

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Berbec

După săptămâni de agitaţie este important să petreceţi mai mult timp cu acasă şi să vă odihniţi. Preocupaţi-vă mai mult de propria persoană decât de alţii. Atenţie la ziua de marţi, posibile pierderi! 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Taur

Taurii sunt puţin neliniştitţi la începutul săptămânii. Sunt condiţii prielnice pentru o bună comunicare în familie. Moment ideal pentru înbunătăţirea imaginii personale şi consolidarea unor obiective pe termen lung. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Gemeni

Gemenii încep săptămâna focusaţi pe propria persoană, au parte de tulburări emoţionale care trebuie tratate cu gingăşie. Lucrurile se schimbă în bine în a doua parte a săptămânii. Profesional, puteţi prelua conducerea cu succes. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Rac

Racii au nevoie de atenţie suplimentară din partea celor dragi. Nu vă repeziţi, găsiţi o cale pentru a vă exprima sentimentele. O dramă majoră zguduie prieteniile. Relaţional, vă doriţi un parteneriat rapid chiar dacă nu este persoana potrivită. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Leu

Leii nu trebuie să fie tot timpul în priză, permiteţi-vă puţină intimitate. Stres major în carieră, marţi. Relaţiile tale, afectate până acum de retrogradări planetare, se îmbunătăţesc treptat. Sunteţi gata să vă recâştigaţi libertatea sentimentală. Fiţi mai flixibili şi încercaţi lucruri noi, din punct de vedere profesional.   

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Fecioară

Fecioarele încep săptămâna alături de prieteni apropiaţi. Ziua de marţi aduce îndoieli. Veţi găsi însă echilibru şi o rutină care va funcţiona foarte bine pentru voi. La muncă daţi dovadă de multă energie şi veţi fi remarcaţi. Financiar, te extinzi spre noi orizonturi.   

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Balanță

După luni de muncă, Balanțele văd, în sfârşit, luminiţa de la capătul tunelului. Primesc laudele şi recunoaşterea pe care le merită. Schimbări majore. Unele legături se pot rupe. Lăsaţi lucrurile în urmă pentru a putea merge mai departe. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Scorpion

Scorpionii sunt foarte emoţionali la început de săptămână. Nu fiţi agresivi când cineva încearcă să vă ajute să vedeţi un alt punct de vedere. Prietenii vă pot deveni rapid duşmani, iar înţelegerile făcute în perioada retrogradării se pot rupe într-o clipă. Căutaţi stabilitate şi sprijin în locurile cunoscute. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Săgetător

Săgetătorii sunt încurajaţi să descopere ce vor de la ceilalţi şi ce sunteţi dispuşi să oferiţi la schimb. Achitaţi-vă datoriile emoţionale şi cereţi ajutor în caz de nevoie.Schimbări bruşte în rutina cotidiană. Succes relaţional şi financiar, dar atenţie la sănătate!    

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Capricorn

Capricornii vor afla curând ce fel de jucători de echipă sunt. Echilibrarea nevoilor personale cu ale celorlalţi poate fi dificilă, dar va duce la o conexiune cu oamenii care contează cu adevărat. Lăsaţi orgoliul deoparte şi faceţi compromisuri.  

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie -Vărsător

Vărsătorii se întorc pe drumul cel bun şi au parte de finalizarea unor proiecte mai vechi. Posibile schimbări în structura familiei ar putea provoca mult stres. Cumpăraţi-vă anticipat un cadou de ziua voastră. Încrederea de sine creşte pe măsură ce mergeţi înainte. 

Horoscop săptămânal Minerva, 24-30 ianuarie - Pești

Peștii au o notă extrem de creativă, termină toate proiectele începute şi arată lumii cât sunt de talentaţi. Nu lăsaţi ca emoţiile să devină prea puternice, ar putea să vă întunece raţiunea şi să aveţi pagube pe termen lung! Şanse de vindecare fizică şi sufletească. 

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close