x close

HOROSCOP. Saturn si Pluto in Capricorn pentru fiecare zodie în parte. Berbecii se ascund în spatele unor roluri, Taurii își sabotează viața

12 Ian 2020   •   10:15
HOROSCOP. Saturn si Pluto in Capricorn pentru fiecare zodie în parte. Berbecii se ascund în spatele unor roluri, Taurii își sabotează viața

HOROSCOP. Iata ce inseamna pentru fiecare zodie marea conjunctie dintre Saturn si Pluto in Capricorn:

HOROSCOP Saturn in conjunctie cu Pluto are urmatorul mesaj : Succesul este rezultatul muncii sustinute si cat mai bine facute, invatand din esecuri, din loialitate si din perseventa. 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP 
Este timpul sa iti asumi responsabilitatea pentru directia incotro se indreapta viata ta, Berbecule. Te ascunzi in spatele unor roluri si titluri ? Dai vina pe altii pentru greselile tale ? Si cariera sau calea aleasa de tine iti reprezinta cu adevarat scopurile si chemarea autentica ? Este timpul sa te opresti din a te preface. Nu mai ai cum sa mentii aparente dupa ce Saturn si Pluto ajung in conjunctie si in varful hartii tale. Daca ai refuzat sa cresti sa fii responsabil pentru viata ta in acesti ani, acest esec nu va putea fi ignorat. Daca ai abuzat de putere pe de alta parte, poti plati. Cum vrei sa fii retinut de oameni ? Ce vrei sa se aleaga din viata ta ? Este timpul sa decizi. 

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP 
Ce dogme rigide si calcifiate iti distrug viata, draga Taur ? Ce credinte perimate, religii, filozofii, moralitati ai adus cu tine din trecut ca sa te tina acum inlantuit ca in inchisoare ? Acestea se misca in constructii mentale fara sens pe care le-ai facut ca sa ti se arate ce sunt ele de fapt. Nu te teme de necunoscut si nu te mai ascunde in spatele principiilor tale. Afirma-ti propriul adevar ! Este timpul sa iti asumi responsabilitatea pentru cum va arata viata ta si sa sa iti reformulezi viziunile despre lume si viata. Aspecte internationale, de imigrare, de educatie, de religie si de legislatie dar si de media si publicare vor avea lectii importante sa iti predea cu aceasta ocazie.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati