Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP SCORPION pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă pricepeți de minune la banii altora, apar probleme de sănătate

HOROSCOP SCORPION pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă pricepeți de minune la banii altora, apar probleme de sănătate

HOROSCOP SCORPION pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă pricepeți de minune la banii altora, apar probleme de sănătate
11 Iul 2019   •   20:21

HOROSCOP SCORPION Începutul verii marchează un nou început mai ales în relațiile parteneriale. E ceva ce se încheie și ceva ce începe la care trebuie să fie atenți. Ar putea să aibă surprize prin apariția unor noi legături, schimbări bruște în dinamica relațională, în sensul că dacă are o relație să-și dorească să o ducă la un nou nivel sau are o relație care pe el îl sufocă, să pună punct.

HOROSCOP Trebuie să fie sincer cu privire la modul în care se simte, dacă are o imagine de ansamblu în ceea ce privește viitorul unei relații. Pot face alegeri conștiente pentru a investi în situații care să se alinieze intereselor lor. Să încerce în această vară să nu intre în polemică cu colegii pentru că se vor trezi cu niște dușmani pe care nu vor ști apoi cum să-i dămolească. Sunt un talent când e vorba de gestionat finanțele altora. S-ar putea undeva în august, începutul lui septembrie să fie puși în situația să își demonstreze acest talent și să câștige un alt loc de muncă sau să-și câștige aliați care să-l ajute în ceea ce își dorește să facă el mai târziu. Nu are control asupra duratei vieții și unele probleme legate de sănătate ar putea să fie stringente. Este timpul să meargă la medic. 

HOROSCOP MINERVA pentru vara lui 2019. Săgetătorii au parte de pasiune, Peștii sunt extraordinar de creativi

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close