x close

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 iunie. Leii sunt sensibili, Balanțele își schimbă cariera

12 Iun 2020   •   03:00
Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 iunie. Leii sunt sensibili, Balanțele își schimbă cariera Foto: Pixabay.com

Horoscop. Iata pentru VINERI 12 IUNIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CALATORESTE: Scopul vietii tale implica drumurile si calatoriile

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelul Mihail ca o validare a ceea ce deja stii, macar intuitiv: munca ce are legatura cu misiunea ta de viata implica si calatoria. Poti fi la un moment dat chemat divin sa fii de folos si serviciu intr-o destinatie indepartata sau poate fi ca o calatorie iti va schimba viata si iti va da informatii de revelatie legate de menirea ta. Tu aduci oricum binecuvantare oriunde mergi.

Acest mesaj iti vorbeste si despre miscarile din viata ta, cu schimbari aventuroase si pline de incantare ce apar pentru tine acum si in viitorul apropiat. Dand drumul vechiul si pasind in aceste noutati, vei capata sensul si semnificatia pe care le doreai. O stagnare veche este inlocuita cu o pasiune pentru noi proiecte si relatii.

O a treia semnificatie pentru acest mesaj este ca scopul vietii tale poate implica si tehnologie, computer, telecomunicatii. Poate fi vorba sa muncesti de acasa printr-un computer sau ca munca ta sa insemne chiar programare pe calculator, jocuri online.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca imi arati la timpul si momentul potrivit calatoriile pe care trebuie sa le fac pentru misiunea mea divina si pentru ca ma calauzesti si protejezi pe ele!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CARTI: Te conectezi cu scopul divin pe care il ai prin implicarea in lumea cartilor

Iubirea ta pentru carti a cerut acest mesaj pentru tine. Tu esti capabil sa gasesti ceva interesant intre copertile oricarei carti si interesele tale de literatura sunt largi si variate. Nu este surprinzator ca scopul vietii tale implica cuvantul scris. De exemplu, poti lucra cu bucurie intr-o librarie, editura, site cu articole, magazin, domeniul media. Poti fi atras sa scrii o carte iar ingerii te sustin.

Poti gasi raspunsuri si directie pentru drumul tau viitor selectand si intuitiv carti care te cheama. Chiar daca subiectul nu are legatura, aparent, cu o cariera pentru tine, ai incredere ca exista un mesaj valoros pentru tine in acele pagini. Esti condus pe calea divina a scopului tau, pas cu pas.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru calauzirea de a-mi folosi dragostea pentru cuvant in munca si cariera mea!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

ANIMALELE: Tu intelegi animalele si comunici intuitiv cu ele. Ai incredere in ghidarea ta interioara pentru ca animalele fac parte din misiunea ta divina

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelul Mihai pentru ca scopul vietii tale implica si munca cu animalele. Tu le iubesti, ele te iubesc pe tine. Tu le intelegi si le apreciezi inima buna si blanda si deseori le aperi drepturile. De fapt, simti si auzi comunicarea cu aceste creatii divine. Mesajul acesta este o validare sa ai incredere in inspiratiile tale intuitive si in ghidarea interioara despre cum sa te conectezi cel mai bine cu regatul animalelor.

Orice tip de munca prin care te implici sa ajuti si sustii animalele iti este benefica. De exemplu, daca ai un animal de companie la afacerea ta va deschide si inmuia inimile tuturor care vin si va aduce bucurie. Poti face voluntariat, munca de caritate pentru binele animalelor, inclusiv sa le salvezi, sa le oferi un adapost.

Lista tipurilor de munca pe care le poti face in acest domeniu este vasta, deci petrece cat mai mult timp in natura si gandeste-te profund la aceste optiuni.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa ma ghidezi sa fiu aproape de animale si de regatul lor, daca este parte din planul meu divin de viata, sa primesc mesaje si iubire de la ele si sa le ajut cat de bine pot! Iti multumesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati