Antena 3 CNN Horoscop Horoscop solstițiul de vară 2021. Taurii își stabilesc noi intenții și dorințe, Fecioarele fac o schimbare legată de aspect

Horoscop solstițiul de vară 2021. Taurii își stabilesc noi intenții și dorințe, Fecioarele fac o schimbare legată de aspect

Pe 20 iunie are loc solstițiul de vară și contextul astral le va aduce lucruri bune tuturor semnelor zodiacale. Iată cum pot profita nativii de energia acestui moment important din 2021.

Horoscop solstițiul de vară 2021. Taurii își stabilesc noi intenții și dorințe, Fecioarele fac o schimbare legată de aspect
Sursa foto: Pixabay
de Gabriel Dano    |       |    17 Iun 2021   •   17:05

Berbec

 

Energia este completă pe tot parcursul anului, așa că vara este momentul ideal pentru ca Berbecul să se relaxeze. Astrologul îți recomandă să te bucuri de casă alături de familie și prieteni, astfel încât să te simți liniștit.

 

Taur

Energia suplimentară de la soare va fi un balsam pentru Taur. Vă va ajuta să stabiliți noi intenții și dorințe. Astrele vă recomandă să profitați de vibe-ul verii pentru a medita.

Gemeni

Anul trecut l-a rănit pe Gemeni până la capăt că nu putea petrece timpul cu prietenii săi. Vara 2021 este momentul ideal pentru a organiza o întâlnire acasă. Mercur este retrograd în acest semn, ceea ce înseamnă că puteți profita de acesta pentru a vă reuni cu vechii prieteni.

Rac

Momentele pozitive sunt la orizont pentru Rac. Deoarece soarele va atinge acest semn, vor fi zile ideale pentru a reflecta asupra trecutului, prezentului și viitorului.

Leu

Trebuie să profitați de vară pentru a vă conecta cu latura voastră spirituală. Soarele este steaua voastră conducătoare și trebuie să fiți gata să-l primiți. Recomandarea este să vă echilibrați centrele energetice.

Fecioara

Lisa Stardust prezice că acestea te vor face să vrei să îți transformi aspectul. Un makeover vă va permite să profitați de vibrațiile bune ale verii.

Balanță

Solstițiul de vară vă invită să acționați și să eliberați. Curățarea casei vă va ajuta să scăpați de energia stagnantă și să atrageți noi vibrații. În timp ce faceți acest lucru, noi obiective vor apărea în mintea voastră.

Continuarea, pe stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close