x close

Horoscop tarot 10 mai. Berbecii iau decizii, Racii trebuie să comunice

10 Mai 2020   •   09:00
Horoscop tarot 10 mai. Berbecii iau decizii, Racii trebuie să comunice Pixabay

Horoscop tarot 10 mai. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Iata mesajul zilei de DUMINICA 10 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot 10 mai. BERBEC

Indragostitii

Daca eziti sa faci ceva sau sa iei o decizie, este in regula. Mai poti amana pana cand te vei simti in stare sa faci cea mai corecta alegere. Ceea ce trebuie facut urgent se va face, nu te ingrijora prea mult. Vor aparea si optiunile. Cateodata, ezitarea te poate face mai precaut si poti reevalua o situatie, fara sa te arunci impulsiv cu capul inainte.

Horoscop tarot 10 mai. TAUR

Roata norocului

Fa-ti cu atentie planurile pentru ziua de azi. Organizeaza-te si tine-te de program pas cu pas. Este posibil sa fii distras si sa nu te ocupi de ceea ce trebuie. Aceasta stare nu este ceva de durata, insa fa tot ce-ti sta in putere ca sa treci peste perioada de instabilitate.

Horoscop tarot 10 mai. GEMENI

Justitia

Ceva gresit din trecut este pe cale sa se indrepte astazi. A venit timpul sa se faca dreptate. Acorda o mare atentie cuvintelor pe care le spui, pentru a nu face rau celorlalti. Nu trebuie sa ii multumesti pe toti, insa nici nu este corect sa folosesti un vocabular brutal.

Citiți continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Parteneri
Parteneri
sati