x close

Horoscop tarot 14 iunie. Gemenii au parte de multă energie, Racii sunt generoși

14 Iun 2020   •   09:00
Horoscop tarot 14 iunie. Gemenii au parte de multă energie, Racii sunt generoși Pixabay

Horoscop tarot 14 iunie. Iata mesajul zilei de DUMINICA 14 IUNIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot 14 iunie. BERBEC

Cavalerul de pentagrame (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza rutina, eficienta, conservatorismul, abordarea metodica. Daca iti apare inversata ea transmite mesajul ca ai nevoie de mai multa ambitie si de mai multa dedicare pentru indeplinirea unui scop. Iesi din zona de confort, ia decizii care sa aduca profit.

Horoscop tarot 14 iunie. TAUR

8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.

Horoscop tarot 14 iunie. GEMENI

Cavalerul de bate

Te bucuri de multa energie si esti pregatit sa infrunti orice situatie pentru a obtine rezultatele dorite. Concentreaza-te cu atentie pe ceea ce ai de facut, actioneaza. Daca tot eviti o anumita discutie sau actiune, nu mai da inapoi. Cartea te anunta ca este momentul sa faci ceva, sa mergi inainte, sa nu te mai intorci din drum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati