x close

Horoscop tarot 18 mai. Gemenii sunt nostalgici, Racii sunt generoși

18 Mai 2020   •   09:00
Horoscop tarot 18 mai. Gemenii sunt nostalgici, Racii sunt generoși Pixabay

Horoscop tarot 18 mai. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Iata mesajul zilei de LUNI 18 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot 18 mai. BERBEC

4 de cupe

Accepta esecul sau lipsa de apreciere din viata ta. Fac si ele parte din realitatea ta si e nevoie sa mergi mai departe. Nu ignora importanta spiritualitatii, nu ezita sa ceri sfatul prietenilor apropriati in care ai foarte mare incredere. Situtia este departe de a fi tragica, asa cum ti-o imaginezi tu, insa totul pleaca de la lipsa de claritate si concentrare. Fa-ti timp pentru meditatii si introspectii si vei reusi. A venit momentul sa te “trezesti”.

Horoscop tarot 18 mai. TAUR

Regina de spade

Regina de spade aduce mesajul ca alegeri grele urmeaza sa fie facute cat de curand. Atentie ce decizii iei, astfel incat ele sa nu-ti dea peste cap viata de familie. De asemenea, se recomanda atentie sporita in preajma persoanelor prea binevoitoare. Isi pot arata adevarata fata si risti sa fii dezamagit.

Horoscop tarot 18 mai. GEMENI

6 de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!

Citiți mai multe pe SFATULPARINTILOR.RO.

Parteneri
Parteneri
sati