x close

Horoscop tarot 2 aprilie 2020. Dezamăgiri pentru Gemeni, Berbecii pot fi jucați pe degete

02 Apr 2020   •   08:11
Horoscop tarot 2 aprilie 2020. Dezamăgiri pentru Gemeni, Berbecii pot fi jucați pe degete Pixabay

Horoscop tarot 2 aprilie 2020. Cartea de tarot îți oferă o privire în interior, o oglindă a propriului suflet. Cheia pentru a obține o experiență unică este să înțelegi semnificațiile cărții.

Iată mesajul zilei de joi, 2 aprilie 2020, pentru fiecare zodie.

Horoscop tarot 2 aprilie 2020 pentru Berbec

Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.

Horoscop tarot 2 aprilie 2020 pentru Taur

Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.

Horoscop tarot 2 aprilie 2020 pentru Gemeni

Spanzuratul

Toata lumea poate deveni victima prejudecatilor si a interpretarilor gresite. Nu lasa acest luru sa te opreasca din actiunile tale. Nu renunta la ceea ce conteaza pentru tine. Da, poti fi dezamagit, dar nu te elibereaza de obligatia de a corecta situatia.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Citeşte mai multe despre:

tarot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati