x close

Horoscop tarot 21 mai. Vărsătorii trec printr-o transformare, Săgetătorii sunt în competiție

21 Mai 2020   •   09:00
Horoscop tarot 21 mai. Vărsătorii trec printr-o transformare, Săgetătorii sunt în competiție Pixabay

Horoscop tarot 21 mai. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Iata mesajul zilei de JOI 21 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot 21 mai. BERBEC

4 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te epuizezi. Ai grija cate sarcini iti asumi. Evita starile de nervozitate si conflictele!

Horoscop tarot 21 mai.TAUR

9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.

Horoscop tarot 21 mai. GEMENI

Imparateasa

Se anunta o noua oportunitate. Concentreaza-te pe ceea ce-ti doresti cel mai mult. Daca trebuie sa convingi pe cineva de ceva, acum este un moment prielnic. Nimeni nu iti poate rezista. Fii increzator in fortele proprii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte mai multe despre:

Horoscop tarot 21 mai
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati