x close

Horoscop tarot 24 mai. Gemenii au parte de iubirea pură, Vărsătorii sunt plini de energie

24 Mai 2020   •   09:00
Horoscop tarot 24 mai. Gemenii au parte de iubirea pură, Vărsătorii sunt plini de energie Pixabay

Horoscop tarot 24 mai. Iata mesajul zilei de DUMINICA 24 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot 24 mai. BERBEC

7 de spade

Cineva incearca sa acopere ceva ce a facut gresit. Lipsa de comunicare, interese conflictuale pot duce la o stagnare intr-o anumita situatie. Te poti simti pe un teren nesigur, nu stii ce ai de facut si cum sa remediezi problema. Atentie la furtul de informatii, de idei. Fii precaut cu cei din jur.

Horoscop tarot 24 mai. TAUR

Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.

Horoscop tarot 24 mai. GEMENI

6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Parteneri
Parteneri
sati