x close

HOROSCOP tarot 29 februarie. Capricornii se izolează, Gemenii trebuie să se ferească de presiune

29 Feb 2020   •   09:00
HOROSCOP tarot 29 februarie. Capricornii se izolează, Gemenii trebuie să se ferească de presiune Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

HOROSCOP. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

HOROSCOP. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

HOROSCOP. Iata mesajul zilei de SAMBATA 29 FEBRUARIE 2020 pentru fiecare zodie!

HOROSCOP. BERBEC

7 de pentagrame

Cartea simbolizeaza viziunea, perseverenta, investitia, profitul, recompensa. Nu evita munca grea, numai asa poti termina ce ti-ai propus si ce ai inceput deja. Telurile sunt amenintate cu insuccesul daca incepi sa dai inapoi si te temi de efort.

HOROSCOP. TAUR

Lumea

Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!

HOROSCOP. Horoscop tarot zilnic GEMENI

Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.

Citiți mai multe pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeşte mai multe despre:

horoscop tarot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati