Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Tendințele astrale până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţie la cine vă duceţi în vizită

HOROSCOP. Tendințele astrale până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţie la cine vă duceţi în vizită

HOROSCOP. Tendințele astrale până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţie la cine vă duceţi în vizită
15 Dec 2018   •   11:07

HOROSCOP. Ne merge bine pentru că Luna este în creștere, așa încât putem acumula lucruri. Mai întâi informații, ochii atenți la relații, avem întâlniri cu persoane importante încă de la începutul săptămânii când Luna traversează Capricornul și este o perioadă bună de ambiții, de forță și de putere pe care putem să o exercităm, mai ales când trebuie să ne susținem opiniile sau dacă avem confruntări sau întâlniri foarte importante.

HOROSCOP. Marți este zi tensionată, pentru unii poate fi sentimental, trebuie să facă niște gesturi apropo de sărbători, cadouri sau să fie prezenți în preajma unor persoane cu care poate mai au disensiuni. Marți e ziua emoțiilor și nevoia de libertate și de a nu respecta niște norme fie ele familiare sau sociale este mai accentuată. Am declrat-o ca ziua tensionată a săptămânii.

HOROSCOP. Nu este singura, mai avem și ziua de vineri. De fapt de joi după-amiază și până sâmbătă în prima parte a zilei, în special, e un pasaj din săptămână în care suntem invitați să fim cât putem noi de non-violenți. Nici în gânduri, nici în emoții, nici în reacții sau comportamente, dimpotrivă, Marte este în blândul Pești.

HOROSCOP. Trebuie să facem un pas în spate, să nu deschidem conflicte nici acasă și nici la serviciu. Unii vor putea, pentru unii va fi mai dificil. în schimb, putem fi ajutați dacă știm să cerem ajutorul cu demnitate, explicând sincer situația putem primi un ajutor providențial în aceste zile, joi, vineri și sâmbătă.

HOROSCOP. Este cazul să fim sinceri și onești și cu slăbiciunile noastre. Nuante. O sinusoidă. Pe de o parte ne merge bine, avem autoritate și putere, dar să o lăsăm mai moale spre sfârșitul săptămânii. Probabil și atmosfera asta de sărbători, ne facem planuri pe cine vizităm, cum vizităm și trebuie să ne pregătim cumva inima și sufletul pentru o atmosferă cât mai calină și cât mai tandră, de aceea finalul de săptămână este indicat pentru armonizarea relațiilor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close