Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP VĂRSĂTOR pentru vara lui 2019, cu Minerva. Simțiți nevoia de siguranță, trebuie să cereți o majorare salarială

HOROSCOP VĂRSĂTOR pentru vara lui 2019, cu Minerva. Simțiți nevoia de siguranță, trebuie să cereți o majorare salarială

HOROSCOP VĂRSĂTOR pentru vara lui 2019, cu Minerva. Simțiți nevoia de siguranță, trebuie să cereți o majorare salarială
19 Iul 2019   •   12:00

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR Vara marchează un nou ciclu în sensul că îi obligă să se cufunde profund în tot ceea ce înseamnă sentimentul de securitate și de siguranță. Probleme personale și cele de familie sunt evidențiate pe măsură ce ajung la o înțelegere mai profundă a trecutului ca să poată să înțeleagă prezentul. Eclipsa din 2 iulie are un efect stabilizator asupra vieții lor și în special asupra vieții sentimentale. Le plac surprizele și spontaneitatea, așa că viața lor va fi din acest punct de vedere foarte faină.

HOROSCOP La locul de muncă trebuie să adopte o tactică defensivă, este un moment bun pentru a procesa documente, rapoarte pentru a ordona fișiere și spațiul în care lucrează, să reziste tenației de a ajunge la discuțiile pe șoptite la colțuri. Intriga la birou le va crea numai probleme, iar după o perioadă în care a fost foarte conservator, această nouă dorință de a-și asuma riscuri financiare îi va surprinde și pe ei. Dacă au căutat o majorare salarială sau și-a invitat un coleg la cină sau la un eveniment să se pregătească să facă și cererea. Există lucruri diferite în viață pe care le pot îmbunătăți în această vară, în special în a doua parte a lunii iulie și în prima parte a lunii august. Ar trebui să facă orice pentru o alimentație corectă. 

HOROSCOP MINERVA pentru vara lui 2019. Săgetătorii au parte de pasiune, Peștii sunt extraordinar de creativi

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close