Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care îți vor frange inima! Ferește-te de ele ca să eviți o suferință groaznică

HOROSCOP. Zodiile care îți vor frange inima! Ferește-te de ele ca să eviți o suferință groaznică

Chiar și cele mai frumoase povești de dragoste se pot transforma într-un coșmar, odată ce intervine monotonia și pasiunea dispare. Durerea și dezamăgirea care vin cu o despărțire pot fi înfricoșătoare și te pot urmări o viață întreagă. 

HOROSCOP. Zodiile care îți vor frange inima! Ferește-te de ele ca să eviți o suferință groaznică
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    12 Aug 2020   •   15:33

Dacă vrei să te protejezi de experiențele neplăcute, ferește-te de următoarele zodii, cunoscute pentru dezamăgirile pe care le provoacă în dragoste. Iată care sunt cele patru zodii care îți vor frânge inima: 

1. Leu - Leul are o personalitate dominatoare și este foarte egocentrist. Iubește să fie sufletul petrecerii și se va aștepta la același nivel de atenție și din partea ta. Dacă simte că nu este apreciat așa cum i se cuvine, chiar dacă tu dai tot ce ai mai bun, te va părăsi fără nici cea mi mică urmă de regret. 

2. Săgetător - pentru un Săgetător, aventura joacă un rol extrem de important în viață. Când vine vorba de relații, caută emoții puternice, pasiune ieșită din comun și nu nu vor renunța niciodată la independența lor și iubirea de a explora. Dacă simt că partenerul de viață îi ține în loc, nu se vor gândi prea mult înainte de a pune punct relației.

3. Taur - Taurul este o zodie extrem de încăpățânată. Îndură și acceptă multe, până în momentul în care nu mai suportă și izbucnește. Dacă le încalci încrederea și îi calci în picioare, își vor frânge inima a în cel mai dur mod posibil și nu vor regreta nici măcar o secundă. 

4. Vărsător - are o personalitate extrem de plăcută care te va face să te îndrăgostești imediat. Atenție însă! Este în natura lor să flirteze, și vor face asta cu toată lumea, chiar dacă sunt într-o relație. Nu se vor despărți imediat de tine, dar din cauza felului lor de a flirta cu toată lumea, te vei simți trădat și dat la o parte. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii dragoste
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close