Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor divorța în acest an. Nu mai există cale de întoarcere 

HOROSCOP. Zodiile care vor divorța în acest an. Nu mai există cale de întoarcere 

Căsnicia este una dintre cele mai frumoase aventuri din viață, iar dacă în cazurile fericite durează până la moarte, de multe ori planetele nu se alinează iar divorțul este inevitabil.

HOROSCOP. Zodiile care vor divorța în acest an. Nu mai există cale de întoarcere 
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    18 Sep 2020   •   17:30

Există multe semne care prevestesc sfârșitul unei căsnicii iar un indicator foarte bun este chiar zodia partenerului.

1. Capricorn -  o zodie cu multe calități, Capricornii sunt extrem de inteligenți și de onești, însă anul acesta le pasă mai mult de propria persoană decât de partenerul de viață. Au o toleranță extrem de scăzută pentru persoanele care nu văd viața exact ca ei, lucru care dăunează relațiilor cu cei din jur și mai ales căsniciei. Capricornii trebuie să învețe să se relaxeze și să înțeleagă punctul de vedere al partenerului de viață. Dacă nu vor reuși, divorțul este iminent. 

2. Vărsător - independența și dorința de a lupta sunt două trăsături extrem de proeminente ale Vărsătorilor, iar niciuna dintre ele nu ajută la succesul unei căsnici. Partenerul de viață va considera această zodie ca fiind una obositoare, pentru care trebuie să depună mult prea mult efort. Dacă nu se ajunge la un compromis, anul 2020 se va sfârși cu un divorț. 

3. Fecioară - de cele mai multe ori își ajută partenerul să își împlinească visele și obiectivele în viață, dar dacă ceva nu merge confrom planului, vor acumula frustrări care mai apoi se vor răsfrânge în căsnicie. Pentru a asigura succesul relației, Fecioarele trebuie să fie mai flexibile și să înțeleagă ci viața este plină de surprize, iar cel mai imporant lucru nu este planul de viață, ci persoane de lângă. 

4. Săgetător - sunt călătorii zodiacului, nu le place să fie blocați într-un singur loc. Sunt ideali pentru o relație de scurtă durată însă nu rezistă la drum lung, și fug atunci când se lovesc de monotonie. Sunt nerăbdători, iar răbdarea este pilonul oricărei căsnicii de succes. Dacă nu învață să aprecieze momentele liniștite pe care le petrec cu partenerul de viață, anul 2020 se va încheia cu un divorț.

×
Subiecte în articol: Horoscop divort
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close