Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul carierei decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Apar oportunități din senin pentru Taur şi schimbări nedorite la Lei

Horoscopul carierei decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Apar oportunități din senin pentru Taur şi schimbări nedorite la Lei

Astrologul Mihai Voropchievici a făcut horoscopul carierei pentru luna decembrie 2022, de unde aflăm ce zodii vor avea noroc la sfârşit de an.

Horoscopul carierei decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Apar oportunități din senin pentru Taur şi schimbări nedorite la Lei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2022   •   08:30

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Zilele bune pentru carieră pentru Berbeci sunt 7, 8, 17, 23, 24, 25 și 26 decembrie 2022. Sunteți în plină perioadă favorabilă în plan profesional. Faceți o serie de progrese importante, chiar dacă uneori vă simțiți nesiguri. Vrei să fii o persoană de succes!

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Citeşte şiHoroscop decembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Capricornii au noroc cu carul, Săgetătorii fac schimbări bruşte de macaz

Zile bune în carieră la nativii din Taur: 4, 5, 14, 15, 24, 25 și 26 decembrie. Cariera e prioritară pentru tine până la sfârșitul anului. Ai reușite în tot ce faci, iar șefii sunt mulțumiți și binevoitori. Apar oportunități din senin, nu alergi după ele.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Zile favorabile pentru Gemeni: 1, 10, 11, 20, 27 și 28 decembrie. Cariera e mult mai importantă decât banii. Nu faceți schimbări și asta arată că sunteți mulțumiți unde lucrați. Succesul vă aparține, aveți parte de avansuri și expansiune datorită seriozității de care dați dovadă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

Zile bune pentru Raci: 2, 3, 7, 8, 17, 25, 26, 29 și 30 decembrie. Aveți parte de oportunități în carieră. Apare o extindere în plan profesional a orizontului. Aveți în față noi colaborări, sunteți serioși și vă respectați cuvântul, iar asta aduce succes.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Zile bune în cazul nativilor Leu: 2, 3, 4, 5, 6, 14, 23 și 24 decembrie. La locul de muncă pot apărea schimbări în ierarhia firmei. Vă gândiți la o schimbare, uneori au loc drame în viața șefilor în plan personal și de aici pot apărea schimbările nedorite de nimeni, dar vă veți adapta.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Zile benefice pentru Fecioară: 2, 3, 7, 8, 14, 15, 23 și 24 decembrie. Planul carierei e foarte activ. Faceți tot ce puteți, dar mai importantă este acum familia și bunăstarea voastră emoțională. Pot apărea probleme din trecut.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanță

Zile ok pentru nativii din Balanţă: 2, 3, 9, 10, 11, 13, 22 și 23. Dacă vreți mai multe în carieră, lăsați visurile să prindă contur. Așa că e bine să vizualizați unde vreți să ajungeți. Acțiunile voastre vor avea loc spontan, la vedere și vor fi puternice, cu impact pentru cei din jur.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Zile bune pentru Scorpioni: 2, 3, 12, 13, 22 și 23 decembrie. Slujba vă poartă în locuri necunoscute până acum. Sunteți mai vorbăreți în această lună și câștigați mult cu felul în care comunicați.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Zile favorabile în cazul nativilor din Săgetător: 2, 3, 14, 15, 16, 23 și 24. Să acționați în afara tiparelor obișnuite este ceva normal. Aveți multe oportunități în carieră, șanse care vă caută, iar asta se întâmplă pur și simplu, fără să faceți ceva special. Totul este un noroc neașteptat, dar binevenit.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Zile bune pentru cei din zodia Capricornului: 2, 3, 14, 17, 18, 23 și 24 decembrie. Ocaziile favorabile în carieră vă vor căuta ele, nu voi pe ele, fără măcar să încercați ceva. Străluciți, aveți stil și faceți imagine bună în fața celorlalți.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Zile favorabile la Vărsători: 6, 5, 16, 19, 20 și 24. Spiritualitatea e prioritară de vreo 20 de ani. De la anul vor avea loc schimbări în plan profesional și le puteți accepta cu brio. Dacă în ultimii ani succesele voastre au stat ascunse, de acum vor ieși la vedere, le poate admira toată lumea.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Pești

Zile extraordinare pe plan profesional în cazul nativilor din Peşti: 1, 11, 20, 21, 22 și 29 decembrie. Aveți o bună etică a muncii. Faceți progrese în carieră, iar relațiile sociale te ajută în carieră, dar și în familie. Un părinte te va ajuta mult, a spus numerologul Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close