Antena 3 Horoscop Horoscopul răzbunării! Nu trăda această zodie pentru că te va trăda de 10 ori!

Horoscopul răzbunării! Nu trăda această zodie pentru că te va trăda de 10 ori!

23 Apr 2018   •   15:36
 Horoscopul răzbunării! Nu trăda această zodie pentru că te va trăda de 10 ori!

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” zodiile care sunt imposibil de înțeles. Prioritare, spune numerologul sunt zodiile de apă, dar și două zodii de aer: Vărsător și Gemeni.

Horoscop. Iată prin ce se fac imposibil de înțeles acești nativi:

Horoscop. Rac: Este una dintre zodiile de apă care își schimbă dispoziția repede. Niciodată nu spune ce îl deranjează. Ține, mocșnește în el, iar majoritatea lucrurilor pe care le ține în el sunt unele probleme familiale. Toate aceste probleme trebuie să le ghicești, dau anxietate, stări depresive. Încercați să îi înțelegeți, să îi ajutați să se departajeze, să se despartă de trecut.

Horoscop. Scorpion: Are o ciudățenie, nu vrea să fie înțeles, vrea să fie neplăcut, este sensibil, nu acceptă ca altul să pătrundă în universul lui. Este o armură. El ca să nu fie atăcat, atacă el prin acest mister care îl învăluie în jurul lui. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten. Să fii sigur că el te apără de toți dușmanii. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Horoscop. Pești: Niciodată nu spun ce au în cap. Sunt secretoși. Sunt o zodie duală, zici că l-ai prins, dar e alunecos. Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor capul pe tine, are nevoie de ceva. E viclean. Încearcă să-l înțelegi.

Horoscop. Gemeni: Sunt dualiști, trec de la o stare la alta. Caută să te relaxezi în prezența lui, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamană nu trebuie urît, trebuie nșeles, intră in jocul lui.

Horoscop. Vărsător: Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar are o ciudățenie: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. E un neînțeles. Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close