Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna aceasta. Balanțele dau o super lovitură, Capricornii au o săptămână mai furtunoasă

Horoscopul runelor pentru săptămâna aceasta. Balanțele dau o super lovitură, Capricornii au o săptămână mai furtunoasă

Horoscopul runelor pentru săptămâna aceasta. Balanțele dau o super lovitură, Capricornii au o săptămână mai furtunoasă
16 Iul 2018   •   17:06

HOROSCOP. Se anunță o săptămână foarte mare pentru anumite zodii, prevestește numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3. Unele zodii au parte de multe reușite, altele însă se luptă în continuare cu trecutul.

HOROSCOP Berbec. I se spune să aibă răbdare, e obligat, sfătuit, nu forța mâna norocului dacă vrei ca toate surprizele alea plăcute să vină la tine, domnule Berbec. Ai răbdare. Nu mai dori totul să fie în momentul ăsta sau ieri. Mai așteaptă și pentru mâine și poimâine.

HOROSCOP Taur. Ești pe punctul să te muți din casă sau serviciu. Asta era. Minunea vine cum vine. Totuși vei acționa foarte favorabil într-o problemă care te avantajează mai mult pentru tine. Hai să vedem în ce sens, la ce se referă și o să vedem după aia. Urmează o perioadă cu schimbări mai multe, dar schimbări care trebuie să vizeze tot ce înseamnă spre bine. Întotdeauna tu preconizezi să faci ceva. Viața e un buzdugan. Fiecare își păzește cozonacul. Runele au prostul obicei să nu mintă.  Urmează să... e pe fărăș, acum e în căutarea unui nou job. Să nu ne grăbim, că știm cum se zice, lucrul bun la nouă luni. N-a pierdut sarcina, dar a pierdut locul.

HOROSCOP Gemeni. Au o săptămână în care trebuie să stea acasă, să primească o schimbare fantastică care vine curând. Și în conjunctura Taurului, care e asociat cu Gemeni, îți dai seama cum se conlucrează?

HOROSCOP Rac. Racul, probabil a fost acolo și un Răcușor. Va afla un adevărat important care îi va marca viața și i-o va schimba. În conformitate cu ceea ce a fost până acuma, vine și Racul.

HOROSCOP Leu. Pe Leu îl doare undeva de fericire, pune coada pe spinare, pentru că el primește vești bune, cadouri, sume de bani importante. E o săptămână bună, primește bonificații.

HOROSCOP Fecioara. Are o săptămână puțin mai grea, în care trebuie să dea dovadă de forță, putere, tărie, tărie sufletească să depășească această săptămână, care e reversul la ceea ce a făcut ea. Dar nu e pedeapsă. Faceți un control medical, luați terapiile respective.

HOROSCOP Balanță. În sfârșit, vor da lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența Balanțelor. De când așteptăm, pentru că până acum au venit așa, călduțe-reci.

HOROSCOP Scorpion. Scorpionul nu a ieșit din nebuloasa lui. Are o aură de mister care-l înconjoară, nu vrea să se deconspire, nu acceptă pe nimeni să-i intre în suflet. Singurul care îl poate ajuta este corelarea între el și spiritualitate și partea divină. Dumnezeu este cel care-i călăuzește pașii.

HOROSCOP Capricorn În schimb, să se pregătească pentru o săptămână mai furtunoasă. Trebuie să-și mobilizeze forțele. Un pic de scandal, de dispute. Apar discuții. Multe discuții. Dar sunt și oameni care sar la gâtul Săgetătorului, care deși are trei elemente acolo, e un om bun. E un sufletist. El câștigă. Așa că încercați să-l provocați. Acum a câștigat pe toate planurile. Vin și multe schimbări beneifice pe capul lui.

HOROSCOP Vărsător. E a doua săptămână în care are aceleași precepte. Încă nu s-au relaxat, încă își fac griji și probleme. Nu acționează. Ieșiți din carapacea voastă și mai relaxați-vă.

HOROSCOP Pești. Au dat lovitura și au prins lozul cel mare. Sfatul pe care l-am avut și noi acum 2 săptămâni: lăsați toate grijile de trecut în urmă, lăsați și necazurile și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună, cu bătaie lungă.

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close