Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie insistenți, iar Fecioarele se simt motivate să facă lucruri mari

Horoscopul săptămânii 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie insistenți, iar Fecioarele se simt motivate să facă lucruri mari

8-14 martie cu Camelia Pătrășcanu, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avem de străbătut o săptămână cu aspecte foarte frumoase, cu spirit comunitar. Suntem atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, mai întindem și o mână de ajutor, dar primim și sugestii valoroase. Este o săptămână care ne inspiră să fim atenți la realizările celorlalți, să subliniem valoarea celor din jur și să învățăm să colaborăm.

Horoscopul săptămânii 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie insistenți, iar Fecioarele se simt motivate să facă lucruri mari
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2021   •   09:42

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Săptămâna începe bine. Ziua de luni este o zi de putere, de autoritate și pot avea o relație foarte bună cu autoritățile, dar și ei pot lua decizii și se pot impune. Marți, miercuri și joi până la prânz, foarte socialele zilele cu aspecte minunate. Au idei, inspirate și de discuțiile cu ceilalți, sau diverse modele pe care le au, de aceea e bine să aprecieze succesul altor persoane, pentru că găsesc acolo elemente și sugestii bune și pentru ei. Vineri și sâmbătă sunt zile mai delicate, motoarele funcționează mai încet. Este și lună nouă în Pești, zile foarte bune pentru vindecare și încărcare a bateriilor.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Încep ziua de luni foarte bine cu rezolvări diverse ale unor demersuri administrative, trebuie să fie însă insistenți încă de luni și să ajungă acolo unde și-au propus, la oamenii, la birouri, șefi, autoritățile de care au nevoie în acest moment. Marți, miercuri și joi până în prânz, zile de autoritate și de putere. Dacă insistă vor fi surprinși să constate câte ajutoare pot primi. În weekend sunt alături de prieteni, pe liniște și pace.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Sunt preocupați de banii și de averea lor, sau vor să nu mai cheltuiască și să irosească inutil. Poate de luni sunt preocupați și de sănătate. Își caută rezolvările marți, miercuri și joi poate în afara orașului, în afara țării, sau la persoane mai greu accesibile. Foarte pricepute în meseria lor de la care pot primi sfaturi, sau unii se întorc la manuale. Multe acte la mijlocul săptămânii care se pot rezolva datorită unor ajutoare din partea unor persoane pe care nu le cunosc, care i-au contactat abia acum. Finalul de săptămână îi prinde cu treabă, dar și cu rezolvări.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Săptămâna începe cu un accent asupra relațiilor. Sunt foarte investigatori și dornici să afle care sunt interesele colaboratorilor lor, mai ales la mijlocul săptămânii, marți, miercuri și joi.  Vor să afle dacă sunt onești, dacă ascund, dacă au sensibilități, dureri, frici nemărturisite care ar putea să îi înhibe în colaborările pe care le au. Vești bune marți și miercuri, din punct de vedere patrimonial sau bănesc. Șanse, oportunități sau rezolvări care vin datorită altora, a colaboratorior și nu prin efortul lor. În weeend au posibilitatea de a călători, sau de a vorbi cu o persoană aflată la distanță.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sunt harnici în prima zi a săptămânii și hotărâți să ordoneze activitatea sau pe ceilalți. Pot mustra pe colegii care nu și-au făcut treaba. Unii lucrează contracronometru pentru că au deadline-uri, dar vor să fie cu lucrările la timp și de aceea se ambiționează. Multe negocieri și discuții la mijlocul săptămânii cu diverși colaboratori sau oameni interesați de munca lor și se poate pune problema încheierii unui contract cu desfășurare pe termen lung, un contract important profesional și iau niște decizii foarte bune și pentru promovarea lor. În weekend, lucrurile bune vin de la alții.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Motivate să facă lucruri mari în această săptămână. Au un tonus foarte bun încă de luni, de aceea lucrează cu spor și cu rezultate. Marți, miercuri și joi pot avea niște rezultate excepționale și pot schimba destinul unei munci, sau al unei colaborări datorită implicării lor și modului în care nu se lasă dezarmate, dezamăgite, nu sunt atât de critice și văd lucrurile bune, mai mult decât pe cele care nu funcționează. Rezolvările sunt admirabile și pentru sănătate dar și pentru muncă. În weekend depind de oamenii cu care se asociază, dar și de partener.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Un pic de încăpățânare luni este bună, pentru că lucrurile se rezolvă și datorită insistenței. Fie că sunt probleme de familie sau probleme profesionale, important este că sunt aliniate cu scopurile lor. Mai încrezătoare și joviale marți, miercuri și joi. Au umor și se distrează și iau lucrurile ușor. Poate fac o muncă mai creativă și de aceea își pot permite o atitudine mai relaxată. La mijlocul săptămânii pot fi flirta sau pot avea parte de complimente sau de atenții foarte frumoase. În weekend lucrează pentru alții, pentru a bucura pe cineva.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Încă de luni au de rezolvat multe lucruri ce țin de acte sau de planificări minuțioase și riguroase. Aleargă după cifre și după date care îi ajută să argumenteze ideile lor și ce propuneri au. Pentru marți, miercuri și joi, o muncă foarte concentrată, dar nu trebuie să fie deranjați, au nevoie de spațiul lor, de biroul lor și probabil că se încuie pentru a pune cap la cap niște informații. Săptămâna poate aduce și conlucrare în familie, lucruri bune de rezolvat în familie, fie pentru casă efectiv, fie o organizare a activității în familie, iar sprijinul familiei e important. În weekend sunt foarte veseli, foarte mulțumiți de lucrurile realizate. E loc și de distracție.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Interes pentru bani, mai mult prin economie sau calcularea unor investiții la sânge decât prin muncă și rod finaciar, deci sunt foarte economi. Pentru marți, miercuri și joi, tot felul de acte pe care le sesizează la timp. Se salvează financiar dacă plătesc niște taxe la timp. Au și planuri, idei și viziune în munca lor și vin cu idei foarte inovative în munca lor. Nimeni nu e pregătit să le primească. Nici ei nu știu cum le vor implementa, dar e bine să le pună deoparte, pentru că pot progresa foarte mult prin aceste idei care le vin. În weekend, în familie.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Preocupați și ei de bani. Se mobilizează însă de luni să își depășească niște limite, complexe sau încăpățânare, ceva ce îi înfrânează în a progresa și au această atitudine încă de luni. Marți, miercuri și joi sunt zile fabuloase din punct de vedere financiar. Idei noi de afaceri, soluții noi în munca pe care o fac. Lucrează bine cu tehnologia sau se retehnologizează. E adevărat că au idei foarte avansate care mai greu își găsesc în acest moment resursele materiale care să fie puse în practică, dar asta nu înseamnă că ideile nu sunt foarte bune. Colaborări minunate cu oameni de la lucru, chiar mai tineri, dar care pot veni cu o ingeniozitate în problemele lor. În weekend fac drumuri.

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Poate că se mobilizează un pic mai greu și nu preau au chef luni, dar marți, miercuri și joi sunt într-o mare formă și asta atrage multă atenție asupra lor. Sunt foarte populari, foarte dezinhibați, au multă dezinvoltură și îi ajută și pe cei din preajma lor să fie naturali. Pe de altă parte au idei foarte valoroase și fac lucrurile în propriul lor stil și au nevoie de această libertate pe care și-o iau ei oricum. Vineri și sâmbătă foarte bune zile din punct de vedere financiar. Ori au idei care produc bani, ori vin banii lejer dacă ei lucrează cu inima deschisă. 

8-14 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Ziua de luni începe cu faptul că conteză pe sprijinul unei persoane, sau vor să impresioneze o persoană și asta îi îndârjește, îi ambiționează și scoate tot ce e mai bun din ei. Au nevoie să se concentreze marți, miercuri și joi, să nu se lase descurajați de surprizele care apar, pentru că ele nu sunt negative, îi stimulează și mai mult să fie creativi.  Nu trebuie să aplece urechea la bârfe sau la tot felul de zvonuri care pot fi alarmiste și acesta este marele test pentru această săptămână. Să își vadă de drumul lor, dar în același timp să fie conectați la inspirație, la viziune mai mult decât la problemele de zi cu zi care pot apărea. În weekend sunt inspirați și rugăciunile lor, cumva își găsesc finalitatea. Este o săptămână foarte bună dacă rămân conectați cu spiritul lor. 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close