Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali

HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali

HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali
Sursa foto: Foto: Pexels.com
20 Feb 2019   •   15:52

HOROSCOP. In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, barbatii au diferite arme de seductie pe care le folosesc ori de cate ori vor sa cucereasca o reprezentanta a sexului frumos. Vrei să ştii care este punctul sensibil al fiecărei zodii şi cum poţi reuşi să ajungi la inima oricui făcând un simplu gest? Iată care este cel mai frumos gest pe care îl poţi face în funcţie de zodia persoanei pe care vrei să o impresionezi! Sa vedem cum putem detecta aceste arme de seductie ale barbatilor in functie de zodia lor si cat de mult se pricep la arta flirtului.

HOROSCOP. Berbec

Barbatul berbec se indragosteste de tine la prima vedere si face tot posibilul sa te indragostesti si tu cat mai repede. Nu este cel mai subtil barbat din zodiac pentru ca impulsivitatea ii fura mintile si nu il mai lasa sa isi cantareasca gesturile foarte bine. Are tendinta de a grabi lucrurile pentru ca se arunca cu capul inainte de fiecare data si nu este un barbat rabdator de fel. Nu se teme de concurenta si este convins ca ii poate invinge pe ceilalti pretendenti ai tai. Este foarte sincer si iti va spune de fiecare data exact ce crede indiferent de situatie. Nu toți partenerii sunt fideli, așa că înainte să intri într-o relație, e bine să cunoști persoana de lângă tine. Iată câteva aspecte legate de înșelatul în cuplu, care diferă de la o zodie la alta.

HOROSCOP. Taur

Taurul este un nativ curios lucru care il face sa experimenteze cat mai mult si sa cunoasca cat mai multe femei pana cand hotaraste sa se aseze la casa lui. Este un seducator innascut asa ca te va suprinde cu cele mai deosebite si mai speciale metode. Vei intelege ca te place si ca se simte atras de tine inca din primele clipe. Te va complimenta ori de cate ori are ocazia si iti va face cadouri dintre cele mai frumoase pentru a fi sigur ca iti cucereste inima definitiv. Este tandru si atent la nevoile tale asa ca nu il poti lasa sa iti scape.

HOROSCOP. Gemeni

Barbatul Gemeni te cucereste prin privirile lui patrunzatoare si prin comunicare. Ii place sa vorbeasca foarte mult despre orice subiect. Ii place sa fie antrenat in convorbiri interesante si distractive in acelasi timp. Arma lui de seductie este jocul. Te face sa il doresti cat mai mult si are rabdarea necesara pana cand simte ca poate face urmatorul pas. Ai sa simti ca este acolo numai pentru tine si o sa ti-l doresti aproape pentru tot restul vietii. Nu este cel mai romantic si mai sentimental barbat, insa cu siguranta este unul dintre cei mai interesanti.

HOROSCOP. Rac

Racul te cucereste cu sigranta prin galanteria si prin politetea de care da dovada absolut de fiecare data cand va vedeti. Stie sa impresioneze o femeie prin simple gesturi si nu se sfieste sa le foloseasca ori de cate ori are ocazia. O sa iti aduca flori, cutii de bomboane, ciocolata, cadouri originale si creative de fiecare data. Nu o sa iti spuna prea des ce simte pentru tine, insa vei intelege aceste lucruri din priviri si din gesturile pe care el le are.

HOROSCOP. Fecioara

Nu este foarte usor sa iti dai seama daca barbatul fecioara vrea sa te cucereasca sau vrea doar sa aiba un partener de discutii. El este destul de retras si va astepta deseori sa faci tu primul pas, insa in cazul in care se hotaraste si vrea sa te cucereasca vei remarca stangacia lui. Va incerca sa se apropie de tine ascultandu-te de fiecare data, afisand gesturi tandre dar foarte discrete si purtandu-ti mereu de grija. Va face pasi mici catre inima ta, dar sunt siguri si te asiguram ca nu va da gres.

HOROSCOP. Balanta

In momentul in care un barbat balanta vrea sa te cucereasca iti vei da seama imediat de acest lucru. Pentru ca balanta este semnul parteneriatelor si al relatiilor, este guvernat de planeta Venus, planeta iubirii. Este un romantic incurabil asa ca te poti astepta la multe surprize frumoase. Incepe jocul seductiei prin priviri dulci si pline de caldura, apoi te complimentezaa cum stie el mai frumos, pana cand ajunge sa iti recite poezii si sa iti ofere cadouri speciale. Te poti sstepta chiar la o serenada sub balcon care te va emotiona pana la lacrimi.

HOROSCOP. Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional nativ asa ca va incerca sa se folooseasca de acest atuu atunci cand vrea sa cucereasca. Te va complimenta asa cum nu a mai facut-o nimeni vreodata si te va face sa te simti cu adevarat speciala. O sa iti trimita flori la birou si cadouri fine pentru ca apreciaza bunul gust si stilul desavarsit, iar acest lucru il ajuta sa isi exprime sentimentele la adevarata lor intensitate. 

Mai multe pe cereschoroscop.com. 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close